FÜLES

Ki­de­rült Diana és Ká­roly nagy titka, ezt senki se gon­dolta volna

Nem úgy tör­tént Ká­roly her­ceg és Diana vá­lása, ahogy eddig hit­tük.
  • Szerző: Ripost

Igen meglepő kijelentést tett a királyi család egyik életrajzírója, Ingrid Sewell. Az író állítja, korántsem volt olyan rideg a viszony Diana hercegnő és Károly herceg között.

Fotó: AFP
EZEKET OLVASTAD MÁR?
Sőt, mindketten sírtak, amikor aláírták a válási papírokat 1996-ban.

Bár ezt a válást jószerével az egész világ végigkövette, Sewell szerint nem volt annyira keserű, mint azt eddig hittük.

"Diana azt mondta, azon a napon, amikor aláírták a papírokat, Károllyal leültek a kanapéra és elsírták magukat. Mert mire hivatalosan is elválhattak, sokkal jobb lett a kapcsolatuk" - mondta az író.

Diana mindig is fenyegetve érezte magát Kamilla által, és biztos volt benne, hogy Károly folyamatosan megcsalja. A legnagyobb félelme vált valóra, amikor a kezébe akadt egy csomag, amit Károly akart Kamillának küldeni, benne egy karkötővel és az F&G monogrammal. Károly és Kamilla ugyanis így nevezte egymást: Fred és Gladys.

"Akkor Diana könnyek között rohant oda Károlyhoz, hogy magyarázatot követeljen. Károly meg nem igazán értette, mi a probléma. Nyugodt szívvel odaadta a karkötőt Kamillának" - mondta az író. Egy másik életrajzíró, Penny Junor hozzá is tette, hogy Károly érzelmi intelligenciája igazán alacsony.

Kamilla és Diana 1989-ben össze is csapott egymással. Diana követelte Kamillától, hogy ne nézze már ostobának. Mire Kamilla annyit mondott neki: "van két gyönyörű gyermeked, Vilmos és Harry. Mi mást akarsz még?". Diana pedig megadta a választ: "a férjem".

Eközben a címlapon