HŰHA

Ki­de­rült az igaz­ság: ezért kel­lett meg­hal­nia VV Fan­ni­nak

Újabb rész­le­tek de­rül­tek ki az egy­kori vil­la­lakó ügyé­ről: a fi­a­tal lány rég­óta is­merte fel­té­te­le­zett gyil­ko­sát, úgy tűnik, szo­ro­sabb ér­zelmi szá­lak fűz­ték őket egy­más­hoz.
  • Szerző: Totti

Novozánszki Fanni úgy halt meg, ahogy senkinek sem kívánja az ember, és nagyon óvatosan fogalmaz vele kapcsolatban mindenki. Egyre inkább úgy tűnik, hogy féltékenység miatt ölték meg, egyik kuncsaftja szerelmes lett belé.

Fotó: Facebook

A férfit november 27-én helyezték előzetes letartóztatásba, kezdetben személyi szabadság korlátozás vádjával, ám ezt később emberölésre változtatták.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az biztos: amíg Fanni holtteste nem kerül elő, vagy a gyanúsított férfi nem tesz beismerő vallomást, továbbra is eltűntként kezeli a rendőrség a fiatal nőt. A feltételezett gyilkos kettős éltet élt: ifjabb B. László időnként elegáns öltönyben, luxuskocsi volánja mögött furikázott, ugyanakkor nagyszülei panellakásában élt, és kétségbeesve próbálta megtartani szerelmét, aki szakítani akart vele. A Lokál napilap szerint: Dunaújvárosban mindenki csak Lackóként ismeri ifjabb B. Lászlót, akit a minap VV Fanni megölésének gyanújával letartóztattak. A férfi napközben nagy feltűnést keltve kiöltözve feszített, Porschéval, Lamborghinivel furikázott a kisváros utcáin, de esténként egy négyemeletes panelházba ment haza a nagyszüleihez. A szomszédoknak csak annyit mondott: ez nem a saját autója, hanem a cégé, ahol ő sofőrként dolgozik.

„Mindig kérdeztem Lackót, milyen cég az, ahol ilyen szolgálati autó dukál, de soha nem árulta el – mondta a Lokálnak a férfi szomszédja. – Hallottuk, Lackó mit tett VV Fannival, sajnos várható volt, hogy tragédiával végződik ez a kapcsolat. A fiú nagymamájától, Erzsikétől tudom, hogy az unokája szerelmes volt az egykori villalakóba, aki állandóan pénzt kért tőle. Hogy az mire kellett a lánynak? Szerintem drogra. A végén Erzsike elzavarta az unokáját, mondván, ha majd szakít Fannival, visszajöhet, de addig még ennivalóért se kopogjon be hozzá. Később elfogyott Lackó pénze, emiatt Fanni szakítani akart vele, amit ő nem tudott elviselni.”