LOVE

Ki­de­rült a sötét titok: szol­ga­ként ke­zelte Vil­mos Ka­ta­lin her­ceg­nét

Camb­ridge her­ce­gé­nek és her­ceg­né­jé­nek nem volt min­dig fel­hőt­len a kap­cso­lata, sőt, az ele­jén ki­fe­je­zet­ten ki­egyen­sú­lyo­zat­lan volt a vi­szony.
  • Szerző: Ripost

Vilmos herceg a kapcsolatuk elején „inkább szolgaként, mint barátnőként kezelte” Katalin hercegnét – állítja egy királyi életrajzíró.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Andrew Morton a Vilmosról és Katalinról írt könyvében tekintett vissza a kapcsolat elejére, amikor a pár először találkozott 2001-ben, a St. Andrews Egyetemen. Az író szerint a herceg „makacs és akaratos” barát volt az elején és udvariatlanul viselkedett.

Vilmos alábecsülte Katalint és természetesnek vette, hogy vele marad. Katalin ezért inkább szolgának, mint barátnőnek érezte magát.

A pár egyetemi barátja, Michael Choong hozzátette, hogy Cambridge hercegnéje nem szerette, amikor a herceg nem figyelt rá és úgy beszélgetett másokkal, mintha ő ott sem lenne. Elvárta, hogy Katalin fusson utána, és minél tovább együtt maradtak, annál inkább úgy tűnt, hogy barátnőjét „rövid pórázon” tartja.

Az író szerint sokszor veszekedtek és többször is szakítottak az egyetem alatt, amíg meg nem találták az útjukat fiatal felnőttekként.

Két évvel a diploma megszerzése után szünetet tartottak a kapcsolatukban, mert Vilmos szabadságra vágyott – írta Katie Nicholl királyi szakértő. Sőt, az is kiderült a szerző könyvéből, hogy Katalinnak nagyon fájt, amikor az említett szünet alatt Vilmos herceg felkereste Isabella Calthorpe-ot, de kiderült, hogy nincsenek romantikus szándékai és nem sokkal később újra összejött Katalinnal – írja a The Sun.

Eközben a címlapon