FOCI-VB

Ki­de­rült, a sok szex a vb-siker titka

To­vábbra sem tel­jes az egyet­ér­tés abban, hogy a fo­cis­ták él­je­nek-e sze­xu­á­lis éle­tet a meccsek előtt.
  • Szerző: MV

Szellemes választ adott az izlandi válogatott szövetségi kapitánya arra a kérdésre, hogy tiltják-e a szexet a labdarúgóknak a vb-n. Heimir Hallgrimsson azt felelte, csak addig, ameddig a feleségek meg nem érkeznek. A főnök elárulta, a második meccsük, a Nigéria elleni fellépés előtt a játékosok találkoztak a párjaikkal.

A brazil feleségek találkozhatnak a párjaikkal a vb-n.
A brazil feleségek találkozhatnak a párjaikkal a vb-n.

Ezzel szemben a németeknél más volt a helyzet. A vb-címvédőnél nem akarták, hogy a feleségek és barátnők elvonják a játékosok figyelmét a mérkőzésekről. Sőt, Joachim Löw együttesénél akkora volt a szigor, hogy a közösségi oldalakat sem használhatták a játékosok. Egy valamiben viszont engedékenyebbek voltak, Thomas Müllerék fogyaszthatnak alkoholt. 

Az angoloknál nem pontosan tudni, hogy mi a helyzet. A bulvárlapok szerint tiltják a szexet, azonban a csatár, Jamie Vardy felesége kikotyogta, hogy szó sincs erről. Ő például már találkozott a párjával az orosz vb-n.

James Vardy és párja Oroszországban sem mond le a szexről
James Vardy és párja Oroszországban sem mond le a szexről

"Négy gyerek mellett persze nehezen oldjuk meg. Nálunk a szexuális együttlét egy logisztikai rémálom" - idézte a The Sun Rebekah Vardyt, aki valamennyi gyerkőcét magával vitte Oroszországba.

Az örök megmondó embert, az 1994-ben világbajnoki címet nyert Romáriót is megkérdeztek a meccsek előtti szexről. A brazil legenda nem hazudtolta meg önmagát:

"Mi a siker titka a vb-n? Sokat kell szexelni" - felelte Romario, aki hozzátette, vele előfordult, hogy a szex miatt késte le a taktikai értekezletet, mert négy órával a meccs kezdése előtt a szobájában ragadt egy hölggyel.

Eközben a címlapon