LELKIZŐ

Megálmodta unokája születését Kicska László édesanyja!

Az Edda gitárosának nemrég született meg a kislánya, akit misztikus kapcsolat fûz össze Kicska közelmúltban elhunyt édesanyjával.
  • Szerző: Ripost

Kicska László boldogabb, mint valaha, hiszen nemrég megszületett első gyermeke, Natália Zita.

A kislány a második nevét a nagymamája után kapta, aki épp akkor hunyt el, amikor a pici megfogant.

"Nati augusztus végén fogant meg, édesanyám pedig szeptember elején hunyt el.

Õ sajnos már nem tudhatta meg, hogy unokája születik, cserébe viszont megálmodta.

Utolsó napjainak egyikén mentem be hozzá, amikor a halálos ágyán egyszer csak megfogta a kezem, és azt mondta, álmában azt látta, hogy apa leszek, kislányom fog születni. Ott helyben még nem tudtam neki azt mondani, hogy ez nemcsak egy álom, hanem maga a valóság, hiszen a párom akkor még nem lehetett biztos a várandósságában" – mondta el a Lokálnak az Edda gitárosa, aki hisz a sorsszerű történésekben.

"Szerintem nincsenek véletlenek, minden úgy történt, ahogy kellett. Nagyon érdekes volt például, hogy a dátum, amikorra a párom ki volt írva szülésre, épp szeretett édesanyám születésnapjára esett.

Ennek fényében a névválasztás egy percig sem volt kérdéses.

A Natália kezdetektől fogva mindkettőnknek nagyon tetszett, ám szép gesztusnak tartottuk, hogy a pici elhunyt nagymamája emlékére a Zita nevet is megkapja. Édesanyám mindig nagyon vágyott egy unokára, kiváltképp egy kislányra. Az ő elvesztése és Natália születése talán életem két legmeghatározóbb élménye, legyen az pozitív vagy negatív. Nagyon különleges számomra, hogy mindez épp párhuzamosan történt. Úgy érzem, hogy bezárult egy kör, hiszen végül minden úgy alakult, ahogy édesanyám a halála előtt megjósolta. Most már mindannyian békére találtunk" – árulta el Kicska.

A zenész korábban már lemondott arról, hogy túl az ötvenen apává válhat, ám mindennél boldogabb, hogy ez az álma is teljesült.

És ezeket olvastad már?