HŰHA

Ki­be­szélte Boch­kor há­ló­szo­ba­tit­kait Vár­ko­nyi And­rea

Né­hány éve még el­kép­zel­he­tet­len­nek tűnt, hogy a csi­nos tévés ön­fe­led­ten mesél majd ma­gán­élete pi­káns rész­le­te­i­ről. Most ez is meg­tör­tént.
  • Szerző: BDF

Teljesen új stílust öltött magára Várkonyi Andrea. Alig fél év alatt sikerült levetkőznie a "híradós" szerepet, és ma már önfeledt, pimasz tévésként építgeti tovább karrierjét. A napokban Kasza Tibi látta vendégül a csinos műsorvezetőt a Kasza konyha című internetes főzőshow-ban, ahol nem csak a gasztronómiáról esett szó.

"Azt mondja a Gábor, hogy a felvilágosítást ugyan nem ő végezte,

EZEKET OLVASTAD MÁR?
de az igazán nagy titkokat, a Kámaszútra legsötétebb bugyrait, azt ő mutatta meg neked.

– incselkedett Kasza, ám Andi kicsit sem hagyta magát.

Fotó: Fem3
Ez úgy van, hogy egy nő, ha elég okos, mindig elhiteti azzal a férfival, akivel van, hogy ő ilyet még nem látott, amit most vele

– magyarázta a csinos tévés, miközben nagyokat nevetett.

Andi a Borsnak adott korábbi interjújában elárulta, örül az új műsorának, a Micsoda nők! című beszélgetős show-nak, mert így végre ő is bátran beszélhet majd, ráadásul párját is gyakran emlegetni fogja majd.

"Ha a beszélgetés úgy hozza, nem fogom visszafogni magam. El is mondtam neki, hogy: 'ugye, tudod, hogy mostantól én is fogok beszélni rólad?!'. Merthogy ő a rádióban gyakran kibeszéli az életünket” – mesélte nevetve.

Eközben a címlapon

A lap megkereste Andit, hogy kiderítse, hogyan viselte párja ezt a verbális jobbegyenest, ami a férfiasságát találta telibe.

Furcsa lenne, ha egy olyan férfival élnék együtt tíz éve, aki nem szereti a humoromat.

– reagált a kérdésre Andrea.