BIZARR

Kiakadtak a netezők: a menyasszony olyat osztott meg a lánykérésről, ami botrányt keltett!

Egy fiatal nő torkának ugrott a fél világ. És hogy mit követett el? Most kiderül.
  • Szerző: Ripost

Egy csalódott menyasszony egy internetes fórumon osztotta meg bánatát a többiekkel. De amit kapott érte, azt nem rakta zsebre.

A pár már 10 éve van együtt. Ilyen tartós és hosszú kapcsolat után döntött úgy a férfi, hogy megkéri a nő kezét. A lánykérés szép volt és megható, a nő igent mondott, elvileg mindenkinek boldognak kellene lennie, de valami mégis nagyot ütött a frissen eljegyzett menyasszonyon. Ezt elmesélve pedig bőven kapott hideget és meleget is a fórumozóktól. Hogy mi volt a gond, mellyel alig tud megbirkózni?

Máris kiderül. LAPOZZ!


Mint írta, fájdalma az, hogy olyan jegygyűrűt kapott párjától, melyet ki nem állhat. Ezt persze rém nagy udvariatlanság lenne elmondani, már csak azért is, mert ez az ékszer egy családi darab, melyet még a férfi nagymamája viselt. Ez mégsem segít azon az érzésen, hogy a nőt a hideg rázza ki a látványtól. Eleinte még egészen megbékélt vele, most azonban úgy érzi, minden áldott nappal csak egyre jobban utálja a látványt.

A netezők nagy többsége persze azonnal felhördült. Hálátlannak és méltatlannak nevezték a nőt, sokan úgy gondolják, meg sem érdemli az eljegyzést.

Néhányan viszont persze ki is álltak mellette. És elmondták azt is, hogy jogos lehet a csalódás, ha olyan ékszert kell viselnie, mely nem tetszik neki, és ami egyáltalán nem passzol személyiségéhez vagy stílusához.

És hogy hogyan néz ki a nagy port kavart gyűrű? Íme: