INSIDER

Re­a­gált a KFC, azon­nal ki­rúg­ták a ve­re­kedő őrt

Az ét­te­rem­lánc tel­je­sen el­ítéli a va­sár­nap éj­szaka tör­tén­te­ket. A cég már fel­aján­lást is tett egy szer­ve­zet ré­szére.
  • Szerző: Ripost

Mint arról beszámoltunk, vasárnap éjszaka véresre vertek egy újságírót egy fővárosi gyorsétteremben. Az üzletben a panaszkönyvet kérő Szabó Zoltánt a KFC biztonsági őre vezette ki, majd ütötte. Az áldozat rendőrségi feljelentést tett, mint írta, félmillió forintos kártérítést szeretne, az összeget jótékony célra fordítaná.

Fotó: Markovics Gábor
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az ügyben megszólalt az étteremlánc üzemeltetője is, AmRest Kft. ügyvezetője, a KFC regionális igazgatója, Fukcius Tamás. Szerkesztőségünkhöz eljuttatott leveléből kiderül, kivizsgálják az esetet.

"Habár az incidenst okozó biztonsági őr nem a mi alkalmazottunk, hanem egy alvállalkozó biztonsági szolgálaté, teljes felelősséget vállalunk a tetteiért. Már felvettük a kapcsolatot az alvállalkozó cég vezetésével és világossá tettük számukra, hogy az alkalmazottjaik effajta viselkedése elfogadhatatlan számunkra. Ennek fényében az érintett biztonsági őrt elbocsájtották.Felfüggesztettük az étterem műszakvezetőjét is, amíg az eset vizsgálata le nem zárul."

A levélben leírták, felvették a kapcsolatot Szabó Zoltánnal, és a félmillió forintot ki fogják fizetni.