OLDALVONAL

Nagy László re­a­gált, ennyit ivott a ve­ze­tés előtt

A Ri­post szá­molt be elő­ször arról, hogy a Veszp­rém klasszisa le­bu­kott egy rend­őri el­len­őr­zés során. Nem gon­dolta volna, hogy nem ürül ki idő­ben a sör a szer­ve­ze­té­ből.
  • Szerző: HBK

A írta meg először, hogy Nagy László az Istenhegyi úton futott bele egy rendőri ellenőrzésbe, amely során alkoholt találtak a vérében. A Veszprém kézilabdázója most elmondta, mennyit is ivott valójában.

Nagy László azt állítja, hogy néhány korty sört ivott csupán
Nagy László azt állítja, hogy néhány korty sört ivott csupán
Fotó: Szabolcs László

„Bajnoki meccset játszottunk és nyertünk kedden Orosházán, és a mérkőzés után a buszunk indulásakor ittam néhány korty sört.A csapattal visszatértem Veszprémbe, ahonnan egyik csapattársammal jöttem Budapestre, hiszen itt lakom. Legalább négy-öt óra eltelt a sör elfogyasztása óta, amikor a lakásunk közelében átültem a kocsimba. Ezután megállítottak a rendőrök”mesélte Nagy László.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Korábban is többször volt közúti ellenőrzésem, sosem volt gond. A szonda most kimutatta a minimális alkoholmennyiséget, de nyilván nem voltam ittas és semmilyen galibát vagy kárt nem okoztam. A rendőrök ugyanúgy jártak el, mint bárki mással. Nem is gondoltam, hogy több mint négy óra alatt a néhány korty sör nem ürül ki a szervezetemből. A szabálysértést elismertem, a pénzbírság jogosságát sem vitatom. Persze levonom a történtekből a szükséges tanulságot” – tette hozzá a magyar válogatott jobbátlövő.