TÜZELŐÁLLÁS

Őszinte sza­vak, szen­ved­tek a ma­gyar ké­zi­sek a vb-n

Dön­tet­len­nel nyi­tott a ma­gyar férfi ké­zi­labda-vá­lo­ga­tott a vi­lág­baj­nok­sá­gon.
  • Szerző: mv

A magyar férfi kézilabda-válogatott 25-25-ös döntetlent játszott Argentínával a német-dán közös rendezésű vb csoportkörének első fordulójában, pénteken Koppenhágában.

Döntetlennel kezdett a magyar válogatott
Döntetlennel kezdett a magyar válogatott
Fotó: MTI

A magyar csapat játékosa, Bodó Richárd őszintén értékelt, úgy vélte, nem találták a megoldást az agresszív argentin válogatottal szemben.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

"Szenvedtünk minden gólért, ez pecsételte meg a két pontunk sorsát. Nagyon gyorsan jöttek, nem tudtuk, mikor, hova kell mennünk, össze-vissza szaladgáltunk, néha támadásban is. Ezt át kell beszélnünk, mert ha valaki látta ezt a meccset, biztosan meg fog próbálni ugyanígy játszani ellenünk."

Bodó leszögezte, a mérkőzés képe alapján nyertek, nem veszítettek egy pontot, mert a második félidőben csak szenvedtek, de lát esélyt rá, hogy a folytatásban javítani tudnak a teljesítményükön.

A magyar válogatott a koppenhágai D csoportban vasárnap Angolával játszik, hétfőn Katarral, szerdán Egyiptommal, csütörtökön pedig az Európa-bajnoki ezüstérmes Svédországgal találkozik. A hatosból az első három lép tovább.