MANI

Két­szer ak­kora frek­ven­cián foly­tatja a Slá­ger FM

Feb­ruár 2-től új frek­ven­cián az FM 95.8-on, vál­to­zat­lan zenei- és mű­sor­kí­ná­lat­tal foly­tatja mű­kö­dé­sét Bu­da­pest egyik leg­nép­sze­rűbb rá­di­ója, a Slá­ger FM.
címkék:
  • Szerző: RIPOST

Megnyugodhatnak a hallgatók, a Sláger FM tovább folytatja működését, ráadásul változatlan zenei kínálattal és műsorokkal, igaz egy új frekvencián, az FM 95.8-on. A váltással jól jár a Sláger FM, mert február 2-től kétszer annyi hallgató számára lesz elérhető, mivel vételkörzete megduplázódik.

„Csak annyi változás lesz, hogy a hallgatóknak az FM 95.8-ra kell állítaniuk a rádióikat

és ha ezt megteszik, akkor ugyanazokat a zenéket, ugyanazokat a műsorokat és ugyanazokat a műsorvezetőket hallhatják, amelyeket, akiket megszokhattak, megszerettek. Ráadásul ezen a frekvencián kétszer annyi hallgatót, 2,5 millió embert érünk el" – mondta Ürge Dezső, az FM 95.8 kizárólagos értékesítését végző TriMedia Sales House Kft. kereskedelmi vezetője.

A váltás február 2-án 00.00-kor következik be, és rendhagyó módon szombaton reggel is a Sláger Reggel műsorvezetői, Pordán Petra, Abaházi Csaba, Bárdosi Sándor és Növényi Norbert ébresztik a hallgatókat. Ráadásul a következő hetekben több millió forintot nyerhetnek a 95.8 Sláger FM hallgatók.

címkék: