EZO

Ké­szülj: Hol­nap jön az év­szá­zad hold­fo­gyat­ko­zása

Ha­tal­mas ener­gi­á­kat moz­gat meg a kü­lön­le­ges égi je­len­ség, ezek ha­tása min­den­kire ér­vé­nyes. Ne ma­radj le te sem, csek­kold pén­tek este az ég­bol­tot. Mu­tat­juk, miért is lehet fon­tos az éle­ted­ben ez a ritka együtt­ál­lás!

Magyarországon július 27-én az évszázad leghosszabb teljes holdfogyatkozását nézhetjük végig, mely 22:21 óra körül lesz megfigyelhető. Amennyiben felhős lenne az ég, a minden eddiginél erősebb hatás akkor is érezhető lesz.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
A 103 perces teljes holdfogyatkozás az évszázad leghosszabb holdfogyatkozásának számít.

A júliusban és augusztusban felhalmozódott égi jelenségek jelentős változásokat és átalakulásokat jeleznek, melyek hatásait egyértelműen észre lehet venni.

De mire is számíthatsz a mostani teljes holdfogyatkozással kapcsolatban? 

A legfontosabb az lesz, hogy az új energiákkal a lelkünkben esetleg fennálló disszonancia oldódik, így harmóniába kerülhetünk. Érdekes következménye lehet mindennek: azok a dolgok, melyek január-február környékén foglalkoztattak bennünket, most teljesen új módon térhetnek vissza az életünkbe. 

A holdfogyatkozás segíteni fog azoknak a dolgoknak az eltávolításában, melyektől elnehezednek a hétköznapok és amelyek gátként állnak az érzelmek áramlásának útjában. A nagy erejű holdfogyatkozás alatt esélyed van meglátni, megérezni, hogy életednek melyek azon területei, amik valamiért nem működnek. 

Ha kellő beleérzéssel éled át ezt a fontos égi jelenséget, pontosan tudni fogod, merre kell továbbhaladnod, hiszen a holdfogyatkozások új kezdeteket jelentenek és az energiák új utakra terelnek minket.

Igyekezzünk tiszta vizet önteni a pohárba, minden félreértést tisztázni és ezáltal lezárni a múlt történéseit. A felszín alatt feszültségek húzódhatnak, ezért is fontos hogy igyekezz egyensúlyban maradni, ugyanis a következő napokban olyan fejlemények jöhetnek, melyek alapvetően lesznek hatással további életedre.

Lapozz a folytatáshoz!