ÚTISÚGÓ

Ké­szülj az év vé­gére! Ezek lesz­nek idén a leg­ütő­sebb szil­vesz­teri bulik Bu­da­pes­ten

Bu­da­pest szil­vesz­ter es­té­jén ren­ge­teg iz­gal­mas prog­ra­mot tar­to­gat. Nagy a nyo­más az em­be­ren, hol töltse az esz­tendő utolsó óráit, hol bu­liz­zon, mit egyen, mit igyon, bu­liz­zon vagy csak egy kel­le­mes va­cso­rá­val ko­ro­názza az évet. Mivel Bu­da­pes­ten nagy a bőség za­vara, össze­szed­tük a leg­jobb bu­li­kat azok­nak, akik még nem dön­töt­tek el, hol mu­lat­nak az év utolsó es­té­jén.

Budapest Swing, Jazz, Funk Szilveszter - Bálna Bisztró    

Magyarország első számú swingénekese, Gájer Bálint és az ország legbulisabb swingzenekara, a Catsby Band, valamint Eliza Bliss hegedűművész egy helyen szilveszter éjszaka a Bálnában.

EZT OLVASTAD MÁR?

White Angel - VIP-szilveszter - Symbol Budapest   

A Symbol Budapest klubjában idén az új esztendőt az Angyal leghűségesebb barátaival köszönheted, a legújabb zenéktől a jól ismert dallamokig, mindenki megtalálja a megszokott minőséget és eleganciát.  A részleteket megtalálod itt

Szilveszteri Sétahajózás Budapesten    

Az év utolsó éjszakáját a Dunán is tölthetedromantikus hajókázással, ínycsiklandozó fogásokkal, korlátlan italfogyasztással, retróbulival és a felejthetetlen Duna-parti panorámával… 

MemoryLand 2018 NYE Festival - Millenáris

Ez az esemény a Millenáris tereit lakja majd be, méghozzá a komplexum teljes terjedelmében: a rendezvényhelyszín "B", "C", "D" épületeiben egyaránt pörög majd szilveszteri fesztivál. A "B" csarnokban egy hamisítatlan ’warehouse party’ üti fel fejét a techno jegyében, a "D" épületben pedig a house talál majd otthonra! 

Eközben a címlapon

Akvárium Hollywoodi Szilveszter

Igazi Hollywoodi időutazásra invitál idén szilveszterkor az Akvárium Klub. December 31-én újra előkerülnek a diszkógömbök és szerpentinek, és három tematikus terem repít majd vissza a csillogó ’90-es és ’00-es évekbe. Részleteket itt találsz.

HELLO 2019 New Year's Eve by ÖTkERT 

Rendesen zajlik az élet a Zrínyi utca 4-ben, így az év utolsó napján sem lesz ez másképp,  legyen szó ünneplésről, búfelejtésről, a lényeg, hogy valahogy mindig az Ötkertben kötünk ki.. Részletes szilveszteri programot itt találsz. 

NYE 19 Budapest - a város legnagyobb klubszilvesztere   

Idén a budapesti szórakozóhelyek gyöngyszeme a Liget Club ad otthont az immáron 8. éve megrendezésre kerülő szilveszteri bulinak:a  NYE 19 Budapest-nek. Rengeteg Dj, táncosok, egyedülálló hangzás, extra vizuális látványelemek és csodálatos környezet várnak rád

Szilveszter a Vogue hajón   

Itt a szuper hangulatról a STEREO SWING csapata gondoskodik, akiket DJ: SURI IMRE követ a lemezjátszók mögött hajnalig.

0,75 szilveszter Bazilikánál  

Amire itt biztosan számíthatsz: bor, pezsgő, pálinka, koktélok, zene, Dj, asztalon táncolás, tombola és éhen sem fogsz maradni.