LELKIZŐ

Somló Tamás öz­ve­gye meg­törte a csen­det, ez tör­té­nik a ma­gán­éle­té­ben

Keszt­he­lyi Gyöngy­vér­nek közel három éve kell a ked­vese nél­kül élnie, most ki­de­rült, ho­gyan vál­toz­tatta meg a min­den­nap­jait az éne­kes el­vesz­tése.
  • Szerző: ripost

Teljesen más emberré tette kedvese halála Keszthelyi Gyöngyvért. Az asszony közel három évvel ezelőtt vesztette el gyermeke édesapját, Somló Tamást, aki a mai napig nagyon hiányzik neki.

Gyöngyvér a FEM3 Caféban bevallotta, sokat változott, amióta magára maradt.

EZT OLVASTAD MÁR?
Fotó: Fem3

"Amikor Tamás elment, nagyon sokat voltam egyedül, magányos időszakot éltem át. Ez kettős érzés volt, hiszen alapvetően életvidám ember vagyok. Az az életszakaszom lezárult, elmúlt, túl kellett élnem és rájönnöm, hol vagyok és hol a helyem" - fogalmazott Gyöngyvér, aki a nulláról építette újra önmagát, és ebben lánya, Lili sokat segített neki.

"Liliben látom Tamást. Nagyon különleges gyerek. Az értelme, az érdeklődése abszolút hasonlít Tamáséra, nem egy hétköznapi lány."

Gyöngyvér egyelőre nem találta meg a szerelmet, de nem is erőlteti a párkeresést. Egyet biztosan tud: nem akar Tamáshoz hasonló férfit keresni, hiszen úgy érzi, olyan embert nem is tudna találni, aki őt pótolhatja.