TÜZELŐÁLLÁS

Késely Ajna a csúcson hagyta abba az úszást idénre

A há­rom­szo­ros ifjú­sági olim­piai baj­nok egy arany­érem­mel bú­csú­zott el a 2018-as ver­se­nyek­től. Pedig nem is ké­szült sokat az or­szá­gos baj­nok­ságra.
  • Szerző: HBK

Tegnap kezdődött Százhalombattán a rövidpályás országos úszóbajnokság, a nyitónapon vízbe ugrott Késely Ajna is, aki egy aranyérem megnyerésével zárta le a versenyzést 2018-ra.

Ajna pazar eredményeket ért el 2018-ban
Ajna pazar eredményeket ért el 2018-ban
Fotó: Instagram

A háromszoros ifjúsági olimpiai bajnok 800 méteres gyorsúszásban aratott rajt-cél győzelmet. Ezzel véget is ért neki a battai fellépése, hamarosan pedig megkaphatja az Év ifjúsági női sportolója díjat az Európai Olimpiai Bizottság marbella-i ünnepségén.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Igazából egyáltalán nem készültem a versenyre, két napja úszom komolyabban, azaz ez még a tartalékokból ment inkább. Csütörtökön aztán elutazom, utána pedig következik végre némi pihenés. Illetve, hát ahhoz valami hasonló, mert kondiban kell tartanom magam, ezt kérte (Turi) Gyuri bácsi. De még így is nagyon várom, hogy picit kikapcsolódhassak végre” – nyilatkozta Ajna, aki remek évet zár, többek között a felnőtt Európa-bajnokságon is nyert három érmet.

Nincs több verseny, már csak jövőre.  Viszlát 2018-as versenyek.

Ajna Késely (@keselyajna) által megosztott bejegyzés,