SZTÁRVADÁSZ

Le­bu­kott: Ezzel a nővel fo­tóz­ták le az éj­sza­ká­ban a nős sztár­szí­nészt

Meg­lepő fotót jut­ta­tott el szer­kesz­tő­sé­günkbe a Ri­post szem­fü­les ol­va­sója! Vajon miért nem vá­ran­dós fe­le­sé­gé­vel tá­vo­zott a szín­ház­ból az Ope­rett sztárja?

Igencsak meglepődött a szemfüles olvasója, amikor Lady Budapest kedd esti előadása után megpillantotta Kerényi Miklós Mátét!

A fiatal tehetség egyedül lépett ki az Operettszínház művészbejáróján, nem sokkal azután, hogy várandós felesége, Dancs Annamari elhagyta az épületet egy másik társasággal. Persze ebben még nincs semmi különös, ám Máté néhány perccel később visszatért, autójával épp a művészbejáró előtt parkolt le, majd kiszállt és odalépett egyik rajongójával beszélgető kolléganőjéhez, a csinos Szendy Szilvihez!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

"Puszival köszöntek egymásnak, Máté gyengéden át is ölelte Szilvit, látszott, hogy nagyon jó barátok! Mindkettejüknek nagy tisztelője vagyok, örülök, hogy ilyen jóban vannak egymással"

- árulta el szemfüles olvasónk, aki egy fotót is készített róluk. Természetesen jár neki a 15 000 forint!

Fotó: Ripost
Fotó: Ripost

Persze a lesifotóból nem lehet messzemenő következtetést levonni, hiszen Máté és Annamari álomesküvőjük óta nagy szerelemben élnek és boldogságban várják első közös gyermeküket.

Eközben a címlapon