FÜLES

Meg­törte a csen­det koc­ká­za­tos mű­tétje után Ke­ré­nyi Mik­lós Gábor!

Az el­is­mert ren­dező sú­lyos ope­rá­ción esett át! Arról me­sélt, ho­gyan vi­selte a meg­pró­bál­ta­tá­so­kat!
  • Szerző: T.B.

A Budapesti Operettszínház művészeti igazgatója néhány hete esett át egy csípőműtéten, pihen, és készül a sűrű tavaszra. Az évad végéig ugyanis három jelentős darabot is rendez.

"Mindenki meglepődött, milyen gyorsan gyógyulok. Már nem kell botot használnom, és az ágyról is felkelek segítség nélkül. Mindent betartok, amit az orvosok előírnak, és nem ­csak a gyógytornásszal dolgozom, külön is végzek gyakorlatokat. Béreltem gyógy­ágyat is, hogy gyorsabban felépüljek, hiszen tudtam, mivel jár ez az egész. Tizenegy éve ugyanis a másik csípőmet már operálták" -kezdte a Blikknek Kerényi Miklós Gábor.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Fotó: Sulyok László

"A korral igenis foglalkozni kell, hiszen a hosszú élet titka az öregedés. Ez megtörténik, ha akarjuk, ha nem. Nem lehet ellene tenni, de fel lehet rá készülni, és a fiatalság elemeit hosszú ideig meg lehet őrizni! Én rendszeresen tornázom, de például a mostani csípőműtétem előtt még többet jártam edzeni, felkészítettem a testem, az izomzatom erre a beavatkozásra, hiszen az volt a célom, hogy minél hamarabb felépüljek, s lehetőleg erősebb legyek, mint voltam" - mondta a művész.