LELKIZŐ

Könnye­i­vel küsz­ködve be­szélt édes­ap­já­ról Ke­ré­nyi Mik­lós Máté

A szí­nész lát­ha­tóan rend­kí­vül nehéz idő­sza­kon megy ke­resz­tül, ami­óta Kerót töb­ben meg­döb­bentő vá­dak­kal il­let­ték.

Nehezen viseli az édesapját ért zaklatási vádak okozta botrányt Kerényi Miklós Máté. Az Operett színésze csütörtök reggel interjút adott a TV2 Mokka című műsorában, ahol képtelen volt visszatartani a könnyeit.

Elmondta, jelenleg leginkább a munka segít átvészelni ezt az időszakot.

EZT OLVASTAD MÁR?
Mindannyian a családból nagyon rosszul viseljük azt, ami történik. Borzasztó nehéz helyzetben vagyunk.

A munka nagyon sokat segít, a próbák és a Sztárban Sztáros vasárnapi szereplésem. Arra a néhány órára kicsit kiszakadok mindenből, és olyan dolgokkal foglalkozhatok, amelyek nem ennek a földi helynek a valóságai, hanem más helyen lévő dolgok. Arra tettük fel az életünket, hogy dolgozzunk, és olyan pillanatokban is előremenjünk és szórakoztassunk, amikor nagyon komoly bajaink vannak" - fogalmazott Kerényi.

Édesapjáról, Kerényi Miklós Gáborról is őszintén beszélt, ekkor a könnyeit sem tudta visszatartani.

"Nekem csodálatos gyerekkorom volt. Szerintem ő egy csodálatos apa. Nem tudom, hogy mi és miért történik az életemben, de ha tetszik bárkinek, ha nem, ő az apám és pont" - szögezte le a színész, aki hozzátette, a családjukban most mindenki próbálja támogatni egymást.

Kerényi Miklós Máté állítja, Kalmár Péter korábbi szavaival ellentétben ő semmiféle zaklatási ügyről nem tudott. 

Eközben a címlapon