RIPOSTER

Kép­te­len el­te­metni lá­nyát Vi­vien édes­anyja

Nem bírja fel­dol­gozni lánya ha­lá­lát a ka­ku­csi édes­anya, akit csü­tör­tök reg­gel ér­te­sí­tet­tek a rend­őrök, hogy Vi­vien gyil­kos­ság ál­do­zata lett.

Csütörtökön derült ki, hogy a szombaton eltűnt Vivient 13 késszúrással megölte gyermekkori jó barátja. A lány családjában azóta a szomorúság és az összetörtség az úr. Édesanyjuk egyelőre nem is igazán tudja megmagyarázni Vivi két kistestvérének, hogy mi történt nővérükkel.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Fogalmam sincs arról, hogyan temessük el. Annyi biztos, hogy nem bírnám elviselni annak a látványát és a tudatot sem, hogy a föld alatt van a lányom teste

- mondta a Blikknek az édesanya, aki most Vivien barátaitól próbálja megtudni, hogy lánya milyen temetést szeretett volna.

Nem tudom, hogy egyáltalán megnézzem-e a kis testét, vagy ne. Nem tudom, hogy túlélném-e azt, amit látni fogok, lehet, hogy az lenne a legjobb, hogy úgy emlékezzek rá, ahogy pénteken vidáman elindult születésnapot ünnepelni

– zokogta az édesanya a lapnak.

Ahogy a is megírta, Vivien gyilkosát 30 nap előzetes letartóztatásba helyezték, miután beismerte az emberölést a hatóságoknak.