KOMPOST

Sok­kot ka­pott az anyuka, ami­kor meg­látta, mi bújt az ágyába

Erre aztán egy­ál­ta­lán nem szá­mí­tott!
  • Szerző: Doris

Igencsak meglepődött a 48 éves Larissa Hill, miután rájött, hogy egy hívatlan vendég költözött a pihe-puha ágyába - írja a Metro. A Melbourne-ben élő anyuka egy lakókocsis körúton volt a családjával Ausztráliában, amikor a különös eset történt. Épp a fürdőszobából lépett ki, amikor megpillantotta az ágyában terpeszkedő, békésen lazító törpe kengurut.

Fotó: Facebook

"Először szabályosan sokkot kaptam, kővé dermedtem a rémülettől, nem tudtam, mit tegyek. Az állat egyenesen rám nézett, de egyáltalán nem tűnt agresszívnek, szóval végül is hangos nevetésben törtem ki"

EZT OLVASTAD MÁR?

- magyarázta Larissa.

Az ápolónőként dolgozó nő szerint a kíváncsi erszényes akkor osonhatott be a lakókocsiba, amikor véletlenül tárva-nyitva maradt az ajtó. Larissa először nem tudta, mihez is kezdjen vele, de végül hagyta, hogy a kenguru szunyókáljon egy órát.

Mire felébredt, már a nő férje és fiuk is hazaértek a pecázásból. Mondanunk sem kell, hogy először ők is halálra rémültek a békésen lazító állattól, ami a kiadós alvás után nyugodtan leugrott az ágyról és távozott.

Eközben a címlapon

Larissa Hill

 

Read more: https://metro.co.uk/2018/10/09/woman-finds-wild-wallaby-enjoying-a-nap-in-her-bed-8020239/?ito=cbshare

Twitter: https://twitter.com/MetroUK | Facebook: https://www.facebook.com/MetroUK/L

Larissa Hill

 

Read more: https://metro.co.uk/2018/10/09/woman-finds-wild-wallaby-enjoying-a-nap-in-her-bed-8020239/?ito=cbshare

Twitter: https://twitter.com/MetroUK | Facebook: https://www.facebook.com/MetroUK/