HŰHA

Per­verz hir­de­tés az in­ter­ne­ten: ismét pén­zért sze­xel Ke­le­men Anna?

Az egy­kori play­mate ál­lítja, régen fel­ha­gyott már az ero­ti­kus mun­kák­kal, most mégis fel­ke­rült egy szex­ol­dalra.

Ismét erotikus oldalon tűnt fel Kelemen Anna! A szőkeség, bár állítja, régen felhagyott az erotikus jellegű munkákkal, saját buja képeivel volt megtalálható az egyik magyar portálon.

A Blikk munkatársa felhívta az adatlapon megadott számot, azonban a vonal túlsó végén hallható női hang korántsem hasonlított Annácska jellegzetes beszédére.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

"Igen, abszolút jó számot hívtál, tényleg én vagyok Annácska, a képeken valóban én vagyok."

Figyelj, egy kellemes randi velem – ami egy bő fullos óra – 100 ezer forintba kerül.
Kínos helyzetbe került a szőkeség.
Kínos helyzetbe került a szőkeség.
Fotó: Markovics Gábor

"Én egy nagyon nyitott szellemiségű lány vagyok, úgyhogy ez mindent tartalmaz, amitől mindketten jól érezzük magunkat" – magyarázta a lány a Blikknek.

A lap aztán felhívta az igazi Kelemen Annát, szembesítették őt a helyzettel, amelyen érthető módon teljesen ledöbbent, és rögtön leszögezte: boldog párkapcsolatban él, régóta nem a testéből akar előnyhöz jutni.

"Úristen, ez nagyon durva. Ez nem tudom, hogy lehet. Utána fogok járni ennek az egésznek."

Eközben a címlapon
Teljes képtelenség, hogy én lennék.

"Saját célra szoktam ilyen képeket csináltatni magamról, amiket egy-két embernek – úgymond hálószobatitokként – át szoktam küldeni. De jelenlegboldog párkapcsolatban élek, és nagyon sok évembe telt az, hogy levetkőzzem magamról ezeket a jelzőket. Én már nem efelé gondolkodom, nem vagyok szexmániás, és pénzre sincs ilyesmiből szükségem" – mondta Kelemen Anna. 

Az oldal üzemeltetője elmondta a lapnak, hogy bár mindig ellenőrzik a hirdetőik hitelességét, ez valószínűleg nem történt meg ebben az esetben, ezért a szexhirdetést azóta eltávolították a portálról.