BOZÓT

Kéjbarlang a Magyar Tudományos Akadémia kutatóintézetében: Kik tudják a titkos kódot?

A legnagyobb titokban alkalmi együttlétekre szolgáló "kéjbarlangot" építettek a Magyar Tudományos Akadémia egyik kutatóintézetében. A Ripost informátora szerint csak a beavatott professzorok kaphatnak speciális kódot, hogy igénybe vehessék a különös módon berendezett intim találkozóhelyet.
  • Szerző: Ripost

A "tudományos kéjbarlang" berendezése az informátor elmondása szerint olyan, mintha egy bordélyházakra szakosodott lakberendező tervezte volna, sokévi tapasztalattal a háta mögött. Alig akartunk hinni a szemünknek amikor később a szerelmi csatákra tervezett szív alakú ágyat és a sötétbordó kárpitot megláttuk.

Informátorunk, aki éveken át dolgozott tudományos kutatóként az MTA Számítástechnikai és Automatizálási Kutatóintézetében részletesen elmesélte, hogy a speciális célokat szolgáló szobát, meglehetősen sok pénzből évekkel korábban hozták létre és csak nagyon kevesen tudnak róla.

A Magyar Tudományos Akadémia tulajdonában álló épület Budapesten a XI. kerületben a Lágymányosi utcában található.

Ennek egy nagyon eldugott, csak a bennfentesek által ismert részében, a tetőtér rejtett sarkában építették ki a fedőnevén kutatói vendégszobának nevezett szobácskát, ami azonban informátorunk szerint kizárólagosan alkalmi szexuális együttlétekre szolgál.

Míg saját szemünkkel nem láttuk, nem akartuk elhinni, hogy a kéjbarlang nászágyát a hangulat fokozása érdekében szándékosan szív alakúra formázták. Mintha nem is a Magyar Tudományos Akadémia egyik intézményében, hanem egy szexklubban járnánk.

Amikor ragaszkodtunk bizonyítékok bemutatásához, informátorunk némi időt kért, aztán néhány nap múltán egy videóval jelentkezett.

Elmondása szerint trükkösen sikerült megszereznie vezető professzora "kéjbarlang kódját" - ezt kell bepötyögni a szoba ajtaja mellett - aztán így bejutva néhány másodperc alatt körbefotózta a szobát.

Kiderült, hogy nemcsak a szív alakú ágy felel meg a valóságnak, de még egy masszázskád is fokozza ebben az akadémiai kutatóintézetben az alkalmi párok hangulatát...

 

A magyar tudományos élet egyfajta büszkesége lehet ez a kis dizájnos szerelmi fészek. Indulhat a videó!

 

Ez itt kérem a Magyar Tudományos Akadémia Számítástechnikai és Automatizálási Intézete. Lehet, hogy  szakterületükre tekintettel műnők is vannak a laborokban?

Informátorunk az épületen kívülről is megmutatta, hogy a tetőtér melyik részén található az elrejtett "akadémiai kéjbarlang".

Kétség kívül a tetőtér dőlésszöge ugyanaz, mint amit videó legvégén látunk, amikor az ablakon állapodik meg a mobiltelefon kamerája.

Előbb távolról, balra a felső sarokban:

Aztán pedig közelről:

A botrány kirobbanása után a 7 kérdésből álló "csomagot állított össze az illetékeseknek. Kérdéseinket itt olvashatja.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?