HŰHA

Keira Knight­ley össze­vissza be­szélt gye­re­ké­ről

A szí­nésznő egy talk show-ban arról me­ren­gett, hogy nem sze­retné, ha fia szü­letne, mert fél, hogy a gye­rek arcon pi­sili. Hát... min­den­ki­nek jobb, hogy kis­lá­nya lett!
  • Szerző: Léna

Keira Knightley és párja, James Righton egészen a pici születésééig nem tudták, hogy a színésznő kisfiút vagy kislányt hord-e a szíve alatt. Úgy gondolták: a kicsi már úton van, teljesen mindegy a neme, csak egészséges legyen.

Egy amerikai talk showban aztán Keira Knightly elmondta, hogy titkon az egész terhessége alatt rettegett attól, hogy kisfia legyen, mert rémisztő híreket hallott a kukacosokról:mégpedig azt, hogy ők is pisilnek!

De ezen a ponton még ne köszönjük meg a színésznőnek az okfejtést, mert a csattanó csak most jön: Keira szerint pelenkázás közben, ha az ember nem elég óvatos, akár arcon is lőheti a gyakorló anyukát a pisi!

Egy anyuka mesélte nekem, hogy milyen baleset történhet, ha fiad van. Bocsi nem hangzik jól, de simán lepisilhet, miközben pelenkázod! Sosem hallottam még ilyet, szóval kicsit berezeltem

- mesélte nevetve a színésznő és hozzátette, hogy ha már megvan a baj, nem is tudná, mihez nyúljon, hogy megállítsa a folyamot.

Hát, mi is örülünk, hogy kislány lett!

A világ legszerencsésebb asszonya, hogy kislánya lett (Fotó: Facebook)
A világ legszerencsésebb asszonya, hogy kislánya lett (Fotó: Facebook)