HŰHA

Csók­csata a ka­me­rák előtt: 20 évvel fi­a­ta­labb a szí­nésznő új sze­relme

A 45 éves szí­nésznő és a 25 éves ko­mi­kus kö­zött izzik a le­vegő, ezért az sem ér­dekli őket, ha min­denki látja, mit csi­nál­nak egy­más­sal.
  • Szerző: Ripost

A 45 éves színésznő, Kate Beckinsale és 20 évvel fiatalabb párja már nem titkolja tovább, hogy együtt vannak. Vasárnap ugyanis együtt vettek rész New Yorkban egy hokimeccsen, a nézőtéren pedig egymást követték a forróbbnál forróbb csókok.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Már a januári Golden Globe parti után is nagyon úgy tűnt, hogy Kate Beckinsale Ariana Grande exével flörtöl, de most már biztos, hogy a színésznő Pete Davidsonnal alkot egy párt, aki múlt októberben szakított az énekesnővel - írja a Daily Mail.

A hokimeccsen egyébként azt a tetoválást is látni lehetett Davidson nyakán, amit még Ariana Grande miatt csináltatott, mikor még jegyben jártak. A pár rövid kapcsolata több botrányt is megélt, az énekesnő egyszer például Davidson férfiasságának méretét is megosztotta Twitteren. A posztot a 25 éves sztár ugyan gyorsan törölte is, ám a "nagy f*rok energia" kifejezés vírusként terjedt el utána a neten.

Kate Beckinsale egyébként 2004-től 2016-ig Len Wisemannal volt házas, akivel az Underworld című filmek producereként ismerkedett meg. Előző férjétől, Michael Sheentől pedig már van egy 20 éves lánya is, Lily.