FÜLES

Ki­szi­vár­gott, Ka­ta­lin her­ceg­nét sem tudja el­vi­selni a sze­mély­zet

A her­cegné egyik perc­ről a má­sikra csöp­pent a ki­rá­lyi kör­nye­zetbe, és nem tudta egy­ből el­fo­gadni, hogy sokan dol­goz­nak az ott­hona körül.
  • Szerző: Ripost

A királyi család szakértői szerint Katalin hercegné annak idején nehézségekkel küzdött, amikor összeköltözött Vilmos herceggel. Cambridge hercegnéje ugyanis nem volt hozzászokva, hogy többfős személyzet vegye körül, szeretett mindent maga csinálni.

A hercegi párról köztudott, hogy a lehető legegyszerűbb körülmények között akarják gyermekeiket nevelni, ezért egy kis zavart is okoztak a személyzet körében, amikor néhány régimódi szokást felrúgtak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Amikor évekkel ezelőtt családot alapítottak, Katalin hobbija, a főzés, illetve a privát szférájának védelme felborzolta a kedélyeket a dolgozóknál. A hercegi párról szóló 2016-os dokumentumfilmben részletesen is bemutatták, hogy a 36 éves Vilmos és Katalin nem akarják elkényeztetni a gyerekeket.

„Katalin ezért több esetben is szokást szegett, mert többet tesz magáért, mint előtte bárki hasonló pozícióban” – mondta el Ashley Pearson újságíró. Nemrégiben például Katalinék fő házvezetője és főkertésze is felmondott, ők egy házaspárt alkotnak egyébként. Korábban magának II. Erzsébetnek dolgoztak, de úgy tudni, hogy Katalin édesanyja is sokat sürgött a ház körül, ez pedig nem tetszett a személyzetnek - írja a The Sun.

A héten korábban egyébként Meghan hercegnéről derült ki, hogy nehéz természete miatt több alkalmazott mondott fel.