FÜLES

Jöhet az újabb her­cegi baba? Ka­ta­lin na­gyon ké­szül az újabb gyer­mekre

A her­cegné oda­van a ki­csi­kért és anya­ként érzi iga­zán ele­mé­ben magát, ezért csak Vil­mo­son múlik, hogy mek­kora csa­lá­dot sze­retne.
  • Szerző: Ripost
Fotó: Instagram

Habár az egész világ Harry herceg és Meghan hercegné születendő gyermeke miatt ég lázban, a rajongók a kicsi érkezése után is izgulhatnak majd a hírek szerint.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Vilmos herceg felesége, Katalin hercegné ugyanis februárban észak-írországi látogatása során elmondta, hogy imádja a babákat. A kis James Barr édesapjának azt mondta, hogy a kisbabák látványától mindig kedvet kap még egy gyermekhez, de hozzátette:

Azt hiszem, ez Vilmost kicsit aggasztaná.

Most azonban a pár barátai is arról számoltak be, II. Erzsébethez hasonlóan Katalinból is négygyermekes anyuka válhat a jövőben. A források elmondták, hogy a hercegné készen áll egy újabb terhességre, még akkor is, ha szokatlanul durva reggeli rosszullétek kínozzák, amikkel többször kórházba is került.

A 37 éves hercegné 2013-ban szülte meg első gyermekét, György herceget, majd őt Charlotte hercegnő követte 2015-ben. A kis Lajos pedig tavaly látott napvilágot. Arról a Metro egyelőre nem értesült, hogy Vilmos herceg mit szólna még egy gyermekhez, de úgy tudni, hogy ő is nagyon szereti a kicsiket.