FÜLES

Jöhet az újabb baba? Kiszivárgott Katalin hercegné terve

A 37 éves hercegné célja, hogy a család minden tagja boldog legyen, ezért szeretné, ha Lajos hercegnek is lenne kishúga.
  • Szerző: Ripost

Katalin hercegné arra készül, hogy negyedszer is teherbe essen. Ezúttal kislánynak szeretne életet adni, aki Lajos herceghez igen közel áll majd korban.

Cambridge hercegnéje már három gyermek, az ötéves György herceg, a hároméves Charlotte hercegnő és a kilenc hónapos Lajos herceg édesanyja. A The Sun forrásai szerint azonban a 37 éves anyuka még egy gyermeket szeretne, méghozzá kislányt, miután látta, hogy milyen szoros a kapocs a kis György és Charlotte között. A források szerint Katalin azt reméli, hogy legkisebb gyermeke is ugyanilyen közel áll majd Lajoshoz.

Vilmos herceg pedig támogatja az ötletet. A névtelen forrás azt is elmondta, hogy Vilmos mindent megtesz felesége boldogságáért, ez egy olyan ígéret, amit még az esküvő előtt tett Katalin hercegnének.

A hercegnét egyébként a többi királyi családtag példája is inspirálja, hiszen maga II. Erzsébet is négy gyermeknek adott életet.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?