HŰHA

Már mu­tat­koz­nak a jelek: a trónra pá­lyá­zik Ka­ta­lin her­cegné

Vil­mos her­ceg fe­le­sé­gét ap­rán­ként ké­szí­tik fel a fon­tos fel­adatra, Ca­mil­lát kö­vet­heti majd ki­rály­né­ként.
  • Szerző: Ripost

Katalin hercegné arra készül, hogy később átvegye Camilla helyét és ő legyen a királyné - mondta el egy szakértő a Daily Starnak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Cambridge hercegnéje, aki most vasárnap ünnepli a születésnapját, arra készül, hogy miután Camilla, Károly herceg leendő király felesége lemond a szerepről, ő üljön a trónra. Korábban már kiderült, hogy Katalin meg fogja kapni a királyi hitves címet, amit hagyományosan őfelsége házastársa szokott kapni.

Egy királyi forrás arról számolt be, hogy Katalin királyné lesz a neve, de csak lépésenként halad előre. Charlie Proctor, a Royal Central szerkesztője szerint a hatalomátvételnek már nyilvánosan is mutatkoztak jelei. "Amikor Vilmos herceg király lesz, Katalinból Katalin királyné lesz" - mondta Proctor, majd hozzátette, hogy fő feladata a férje támogatása lesz a hivatalos eseményeken. Vilmos már tinédzser kora óta az uralkodásra készül, így Katalint is fel kell készíteni. Ő azonban egyelőre szeretne a családra koncentrálni, ezért reméli, hogy csak későn lesz a férjéből király.