FÜLES

Áll a bál a ki­rá­lyi csa­lád­ban: fej­mo­sást ka­pott Harry és Vil­mos

A két her­ceg régen el­vá­laszt­ha­tat­lan volt egy­más­tól, ám az utóbbi idő­ben már be­szélni is alig szok­tak.
  • Szerző: Ripost

A királyi családhoz közel álló források szerint Katalin hercegné volt az első, aki megpróbálta férje, Vilmos és Harry herceg megromlott viszonyát helyrehozni. Cambridge hercegnéje egy csésze tea fölött akarta megbeszélni a dolgokat Windsorban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Nemrégiben ugyanis kiderült, hogy a két fivér szinte nem is szól egymáshoz, pedig a 37 éves Meghan hercegné a napokban ad életet Harryvel közös első babájának.

Katalin ezért megpróbálta helyrehozni a testvérek kapcsolatát, tanácsot adott a 34 éves Harry hercegnek. Végül a leendő édesapa áthívta bátyját és a hercegnét egy ötórai teára a Frogmore-házba.

Katalin és Harry egyébként korábban nagyon jóban voltak, amikor együtt dolgoztak egy királyi alapítvány elindításán, a mentális egészséggel foglalkozó Heads Together nevű szervezetben volt közös munkájuk.

Sőt, Harry a szomszédjuk volt a Kensington-palotában, ekkoriban azzal viccelődtek, hogy Harry rájár a házaspár hűtőjére. Egy forrás elárulta, hogy Katalin és Harry szoros kapcsolatba kerültek az évek alatt és a hercegné tisztában van azzal, hogy milyen fontos a testvérek jó viszonya az egész monarchia szempontjából – írja a Daily Star.