FÜLES

15 évig hall­ga­tott Ka­ta­lin her­cegné anyja, most vá­rat­la­nul meg­szó­lalt

Ca­role Midd­le­ton is kény­te­len volt be­szállni a ki­rá­lyi mé­dia­gé­pe­zetbe, hogy el­te­relje a fi­gyel­met a csa­lád bot­rá­nyá­ról.
  • Szerző: The_M

Már több mint 15 éve annak, hogy az akkor még Kate Middletonként ismert Katalin hercegné hazavitte Vilmos herceget, és bemutatta a családjának. Azonban hiába vannak ilyen régen a brit királyi família közelében a Middleton-szülők, soha senkinek nem adtak interjút, de még az ismerőseiknek sem meséltek semmit az uralkodói házról, nehogy bajt okozzanak. A nyilvánossággal csak a királyi udvar által megírt sajtóközleményekkel kommunikáltak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Most azonban megtört a jég, és Carole Middleton leült beszélgetni két magazinnal is. Titkokat természetesen nem árult a cambridge-i hercegi családról vagy a nemes rokonság többi tagjáról, de így is történelmi pillanat a két interjú.

Viszont egyáltalán nem véletlen, hogy pont most adta be a derekát Carole. Az üzletasszonyt valószínűleg igen magasról kérték meg erre, és arra használja a királyi médiagépezet, hogy egy kis pozitív szenzációt keltsen. Ezzel ugyanis ideig-óráig el tudják arról terelni a figyelmet, hogy a Vilmos-Katalin páros viszonya megromlott a Harry-Meghan párossal, és a család a széthullás szélén áll.