LELKIZŐ

"Annyira nehéz" - ki­fa­kadt Ka­ta­lin her­cegné az anya­ság gond­ja­i­ról

A 37 éves anyuka egy jó­té­kony­sági ese­mé­nyen osz­totta meg ta­pasz­ta­la­tait a részt­ve­vők­kel, akik tel­jes mér­ték­ben egyet­ér­tet­tek vele.
  • Szerző: Ripost
Megnőtt a ruhamárka népszerűsége is.
Megnőtt a ruhamárka népszerűsége is.

Katalin hercegné kedden a Family Action nevű jótékonysági szervezetet látogatta meg, amely szegénységben és szociális elszigeteltségben élő családokon segít. Itt nem csak a jelenlétével, hanem a ruhájával is jótékonykodott, illetve arról is beszélt, hogy milyen nehézségei vannak az anyaságnak - írja a Daily Mail.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Cambridge hercegnéjének ugyan segít a családdal élő dadus, Maria Borrallo és egy házvezető is az ötéves György herceg, a hároméves Charlotte hercegnő és a 8 hónapos Lajos herceg nevelésében, Katalin néha mégis elszigeteltnek érzi magát – vallotta be az eseményen.

Annyira nehéz. Rengeteg támogatást kapsz egy kisbaba édesanyjaként az első napokban, de amikor a kicsi egyéves lesz, mindennek vége szakad

- mondta a 37 éves hercegné, aki hozzátette, hogy mindenki ugyanazt érzi ilyenkor. Korábban már elmondta egy beszédében, hogy anyának lenni csodálatos dolog, de sokszor érezte úgy, hogy nem figyelnek rá és ilyenkor az önbizalma is csökkent.

Az az olívazöld ruha, amelyet Katalin az eseményen viselt, a Beulah kreációja. A divatház olyan gyártókkal dolgozik együtt Indiában, akik etikus, tisztességesen fizetett munkát adnak emberkereskedelemből menekült nőknek, akiknek ezáltal biztosítva van a megélhetésük. Valamint a foglalkoztatás az őket ért trauma feldolgozásában is segít. Az esemény után a márka honlapját valósággal megrohamozták a hercegné rajongói.