HŰHA

Vé­resre ka­parta fia kezét a Kos­suth-díjas szí­nésznő

Ganxsta Zolee édes­anyja ki­bo­rult, ami­kor elő­ször meg­látta fia ki­te­to­vált kezét, min­dent meg­tett annak ér­de­ké­ben, hogy el­tün­tesse a min­tá­kat.
  • Szerző: ripost

A legkevésbé sem volt elragadtatva Kassai Ilona, amikor meglátta, hogy fia, Ganxsta Zolee felvarratta az első tetoválását.

A Kossuth-díjas színésznő eleinte úgy gondolta, hogy az ábrákat kaparással el lehet tüntetni, ám ennél nagyobbat nem is tévedhetett volna. 

EZT OLVASTAD MÁR?
Fotó: YouTube

"Amikor megláttam, az első gondolatom volt, hogy lekaparom, elkezdett vérezni. Abban bíztam, hogy ha elmaszatolódik, nem akarja megtartani. Amikor mondta, hogy igazi, úgy éreztem, végem van" – idézte fel a Blikknek a színésznő a különös történetet.

Kassai Ilona ettől eltekintve igazi csodagyereknek tartja fiát, aki szerinte úgy tökéletes, ahogy van.

Fotó: Szabolcs László

"Négyszer voltam házas, nem jött be. Illetve bejött, mert a gyerek miatt mentem férjhez. Soha nem estem teherbe. Az orvos azt mondta, hogy nem is leszek soha, nyugodjak bele. Addig kerestem férjet, amíg nem estem teherbe, és bejött. Megszületett Zoli, aki egy csodagyerek. Egyébként más, mint az apja, neki vajszíve van" - mondta el a színésznő.