ÚTISÚGÓ

Kar­ton­do­boz­férj­jel uta­zik egy nő a világ körül

Egy auszt­rál há­zas­pár éve­kig egy világ kö­rüli útra vá­gyott, de a férj vá­rat­la­nul rák­ban el­hunyt. Az öz­vegy úgy dön­tött, egye­dül sem adja fel az álmát, és ma­gá­val viszi férje élet­nagy­ságú fény­ké­pét.
  • Szerző: HJ
Fotó: Northfoto

25 év boldog házasság után temette el Michelle Bourke imádott férjét, közvetlenül azelőtt, hogy megbeszélték, együtt beutazzák a világ legszebb helyeit.

Fotó: Northfoto

A feleség a temetés után mégis úgy döntött, hogy véghez viszi a nagy tervet, méghozzá nem is egyedül: kartondobozból megcsináltatta férje, Paul életnagyságú mását, és ezt vitte magával mindenhová.

Fotó: Northfoto

Az 58 éves özvegy meglátogatta a Grand Canyont, eljutott Phuketre, New Yorkba, látta az Eiffel-tornyot, a Buckingham-palotát és a Stonehenge-et is.

Fotó: Northfoto

Michelle az esküvőjük napjáról választott képpel tisztelgett eddig a férje előtt, de most azt tervezi, hogy lecseréli a kartonférjét egy újabb verzióra, mert a sok utazás és fotózás miatt a mostani nagyon megkopott. A nő egyébként egy könyvet is kiadott világ körüli útjáról, hogy így is megemlékezzen elhunyt férjéről, Paulról.