SZTÁRDZSÚSZ

A ti­tok­tar­tás a leg­fon­to­sabb: ál­lás­hir­de­tést adott fel Ká­roly her­ceg

A le­endő ural­kodó és fe­le­sége sze­ret­né­nek egy olyan em­bert maguk mel­lett tudni, akire min­dent rá lehet bízni.
  • Szerző: Ripost

Károly herceg és felesége, Camilla álláshirdetést adott fel. A hercegi pár ugyanis új személyi asszisztenst keres. A jövőbeli király és királyné a mindennapi életben szeretne segítséget kapni az új asszisztensről.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A pár a munkaköri leírásban hangsúlyozta, hogy a sikeres pályázó egyik legfontosabb feladata a titoktartás. A személyi asszisztensnek azt is észben kell tartania, hogy minden esetben döntő fontosságú a diszkréció – áll a LinkedIn-en, a világ legnagyobb üzleti közösségi hálózatán.

A munka betöltéséhez szükség van még adminisztrációs tapasztalatra, a komplex jelentések és a nagy mennyiségű levelezés kezeléséhez. A munkát a londoni Szent Jakab palotában kell elvégezni, a feladatok között a jelentések kezelése, találkozók, látogatások, rendezvények és utazások szervezése, valamint segítése, illetve a vezető munkatársakkal való együttműködés szerepelnek.

A jelöltnek fogadnia kell a telefonhívásokat, a bejövő kérdésekre válaszolnia kell, leveleket és e-maileket ír.

A Daily Star úgy tudja, hogy már több mint 200 ember jelentkezett az állásra, amelyet a héten hirdettek meg, a jelentkezési határidő pedig január 13-a, éjjel 11:55.