TÜZELŐÁLLÁS

Áll a bál, em­ber­rab­lási ügybe ke­ver­ték a Real Mad­rid sztár­ját

Karim Benzema ügy­védje gro­teszk­nek ne­vezte a vá­da­kat. Az ál­lí­tó­la­gos ál­do­zat min­den­esetre már el­in­dí­totta a pert.
  • Szerző: HBK

Csütörtök este jelent meg a francia sajtóban a hír, miszerint azzal gyanúsítják Karim Benzemát, hogy részt vett egy emberrablási kísérletben. A futballista ügyvédje már reagált is a vádakra.

Benzema nevét belekeverték egy emberrablási ügybe
Benzema nevét belekeverték egy emberrablási ügybe
Fotó: AFP

A Mediapart cikke szerint egy Leo D nevű ember október nyolcadikán már elindította a pert. A férfi azt állítja, hogy korábban Benzema ügynöke volt, a Real Madrid csatára pedig azért haragudott meg rá, mert úgy gondolta, hogy tartozik neki 50 ezer euróval.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A 33 éves férfi azzal a sztorival állt elő, hogy október hetedikén Benzema két barátja berángatta egy fekete furgonba, hogy ott fizettessék ki vele a tartozását készpénzben. Leo D arról is beszámolt, hogy a jármű hátuljában a híres focista sziluettjét is felismerte.

„A probléma ott kezdődik ezzel az egésszel, hogy ez az ember soha nem volt Benzema ügynöke. Azt is tudjuk, hogy Karim nem volt ott a helyszínen, teljesen groteszk emberrablással vádolni”jelentette ki a francia játékos ügyvédje, Sylvain Cormier.