HŰHA

Lány­ké­résre ké­szül a ma­gyar tévés?

Éppen hét évvel ez­előtt, 2010 ja­nu­ár­já­ban min­den arról szólt, hogy Ká­rász Ró­bert el­hagyta fe­le­sé­gét, mert be­le­sze­re­tett egy nála 17 évvel fi­a­ta­labb gya­kor­nok­lányba.
  • Szerző: Buster

Annak idején szinte közellenség lett Kárász Róbert a megcsalt nők szemében, miután kiderült, hogy elhagyta feleségét, aki két gyermekkel maradt egyedül egy kószának hitt kaland miatt. Robi fejét egy gyakornoklány csavarta el, akivel a TV2-ben ismerkedett meg. Lángoló szerelem lett a kapcsolatukból. A műsorvezető hosszas vívódás után döntött, és az akkor 23 éves Rózát választotta.Sokan óvták ettől a kapcsolattól, de a pár kiállta az idő próbáját.

Hét éve szeretett bele kolléganőjébe
Hét éve szeretett bele kolléganőjébe
Fotó: Sulyok László

Szerelmük most elérkezett a kritikus hetedik évhez. Kárászt gyakran kérdezgették, miért nem veszi el végre Rózát, de nem beszélt a témáról. A vasárnap este adásba kerülő Esti Frizbi felvételén azonban végre sokat sejtetően válaszolt a kérdésre.

Az ATV-n folytatja karrierjét
Az ATV-n folytatja karrierjét
Fotó: Sulyok László

"Nagyon sokan megkérdezik a családban is, hogy mikor lesz esküvőnk, hiszen hét éve vagyunk együtt Rózával. A statisztikák azt mondják, hogy ha valaki párkapcsolatban él, a hetedik év mindig hoz valamit, ami miatt el szoktak válni egymástól az emberek."

Én már nagyon régen mondtam Rózának, hogy szerintem ne kockáztassunk, és várjuk meg ezt a hét évet

– mondta Robi, aki ezek szerint hamarosan újragondolja a házasság lehetőségét.