LELKIZŐ

Itt a vége: Sza­kí­tott 17 évvel fi­a­ta­labb pár­já­val a sár­mos ma­gyar sztár

Az új­évet már biz­tos nem kö­zö­sen kö­szön­tik. A mű­sor­ve­zető egy hi­va­ta­los köz­le­mény­ben erő­sí­tette meg a sza­kí­tás té­nyét.
  • Szerző: Doris

Több mint nyolc év után véget ért Kárász Róbert és Benedek Róza kapcsolata - számolt be róla a Blikk.

Fotó: Markovics Gábor

A lap úgy tudja, hogy az ATV műsorvezetője és gyönyörű menyasszonya hónapokkal ezelőtt közösen döntött a különválás mellett, ám szűk környezetükön kívül szinte senki sem tudta, hogy egy ideje már egymástól függetlenül élik az életüket.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Kárász először csak megerősítette a szakítás tényét, ám később egy hivatalos közleményt is küldött, hogy mindenképp tiszta vizet öntsön a pohárba.

„Elejét véve mindenféle találgatásnak, félreérthető írásoknak, megjegyzéseknek, szeretnénk veletek tudatni, hogy több mint 8 évig tartó kapcsolatunk a végéhez ért. Róza és én külön úton folytatjuk életünket. Mindenkinek köszönjük a szeretetét, kedvességét, akik mellettünk és velünk voltak az elmúlt években. Rengeteg csodálatos élményben és emlékben volt részünk, sok embert megszerettünk, amelyeket és akiket méltó módon szeretnénk megőrizni és megtartani. Éppen ezért arra szeretnénk kérni mindenkit, így a sajtó képviselőit is, hogy a találgatások mellőzésével tartsák tiszteletben döntésünket és kérésünket. Ennél többet nem szeretnénk mondani és nyilatkozni különválásunkról” - írta.