SIKK

Ka­ra­mell ba­layage az ősz leg­me­nőbb színe

A fran­ciák ta­lál­ták ki a szín­át­me­ne­tes haj­fes­tési tech­ni­kát, a ba­layage-t. Már évek óta egyed­ural­kodó a haj­di­vat­ban. A meg­szám­lál­ha­tat­lan ár­nya­lat közül idén ős­szel a ka­ra­mell tarol a ki­fu­tó­kon, és a sztá­rok is szí­ve­sen vá­laszt­ják ezt a színt.

A hajdivatban a

EZT OLVASTAD MÁR?
balayage hajfestés évek óta a legmenőbb.

A legújabb variációja, a karamell balayage, a barnától a szőkéig tartó átmenet, mely lágyságot, szelídséget ad a hajnak, és rendkívül nőiessé varázsoljaa viselőjét.

A két szín között széles variációban választhatod ki a neked legjobban illő árnyalatot. Minden hajtípusnak jól áll.

Miben különbözik a balayage hajfestés a melírtól?

Míg a melírnál alufóliát és speciális hajsapkát használnak, a balayage-t szabad kézzel festik. Ezért sokkal természetesebb hatású.

Mennyire ártalmas ez a hajfestés mód?

Kevésbé viseli meg a hajat ez a technika, mert kíméletes módon, több lépcsőben készül.

Eközben a címlapon

A karamell és a csokoládé nem csak az édességek között nyerő kombó. Ez a haj kifinomult és nőies hatású, anélkül, hogy túlzottan drámai lenne. A vékony, karamellszínű tincsek selyemszalagként omlanak alá.

Alágy, napsütötte színek sokkal modernebb hatásúak, mint a tradicionális melír. Ebben a világosbarnától a narancsos szőkéig tartó színskálában szinte észlelhetetlen a színek közti  átmenet.

A barna hajat lágyítja a karamell árnyalat. Mintha fénypászmák világítanák, úgy ragyog itt-ott a frizura. Mindez a kifinomult trükknek köszönhető: a legvilágosabb árnyalat elhelyezésének. 

Itt már sokkal merészebb a színösszeállítás. Sötétbarna, lilásvörös, platinaszőke és karamell tincsek hullámzanak, tekeregnek.

Hol van ez a hajszín az unalmas barnától?

Ez megint egy lenyűgöző kombináció: csokoládébarna és karamell. Kreatív, szabad szellemű vagy? Akkor muszáj kipróbálnod!

Fontos, hogy a bőrszínedhez, stílusodhoz, személyiségedhez illő árnyalatokat és a balayage technikát válaszd.Akkor a hatás nem marad el!  A férfiak térdre rogynak előtted.

Természetes, szexi, napsütötte változat.Mintha a tengerpartról jött volna ez a lány. A fürtök is lágyan hullámzanak. Ha ezt az árnyalatot viseled, megspórolhatod a görögországi nyaralást.

A rövidebb hajon is jól mutat. A minőségi balayage hajfestés akár 4 hónapig szép marad. A lenövés sem válik feltűnővé.

Ha bátrabb, temperamentumos az egyéniséged, ez a haj illik hozzád. A sötét, csokoládé alaptónust szenvedélyes narancsos-karamell fürtök teszik vadítóvá.

V alakúra vágott hajhoz ideális ez a festés és frizura. A kávébarnától a karamellen át a platinacsíkokkal oldott meleg szőkéig tart a lenyűgöző színátmenet. Ez a haj ellenállhatatlanul vonzó, biztos, hogy mindenki megfordul utánad.