FÜLES

Kínos lesz az ünnep: ka­rá­csony­kor rob­ban­hat Ka­ta­lin és Meg­han el­len­téte

A ki­rá­lyi csa­lád közös ka­rá­cso­nya nem biz­tos, hogy olyan fel­hőt­len lesz.
  • Szerző: Ripost

Katalin hercegnének igazi megpróbáltatás lesz az idei karácsony a királyi család életrajzírója, Christopher Wilson szerint. Az író már Károly herceg és Camilla történetéről is írt. Most pedig azt állítja, hogy Cambridge hercegnéje karácsonykor biztosan minél hamarabb szeretne majd szabadulni a II. Erzsébet által tartott vacsoráról Sandringhamből, hogy Vilmossal és a gyerekekkel szűk körben ünnepelhessen Buckleburyben - írja a Daily Mail.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Wilson azt is hozzátette, hogy a feszültség Cambridge és Sussex hercegnéje között nem fogja megkönnyíteni a dolgukat. Katalin és Vilmos három gyermekükkel, György herceggel, Chartlotte hercegnővel és a kis Lajossal mégis a királynő norfolki rezidenciáján töltik karácsony napját, pedig korábban úgy lehetett tudni, hogy a Middleton-családdal ünnepelnek Buckleburyben.

Az író a new! magazinnak elmondta, hogy Katalin hercegné szeret otthon lenni, főleg karácsonykor, amikor együtt pihenhetnek a családdal, nyugodtan, a nyilvánosságtól távol. A Sandringhamben tartott vacsorák pedig még a királyi család született tagjainak is megpróbáltatást jelenthetnek, a családba házasodottaknak pedig végképp nehéz ilyenkor.