Nincs

Karácsony Gergely ismét bebizonyította alkalmatlanságát

Polgármesterként még Zugló pénzügyeit sem tudja rendben tartani Karácsony, de már a Főváros terhére költene el felelőtlenül százmilliárdokat.
címkék:
  • Szerző: RIPOST

Karácsony Gergely ismét bizonyította alkalmatlanságát, párttársával, Szabó Tímeával együtt azt sem tudják, hogy az Orbán Viktor miniszterelnök és Tarlós István főpolgármester által 2018. novemberében kötött megállapodás 15 pontja összesen több mint 1000 milliárd forintnyi fejlesztést jelent Budapestnek - áll a Miniszterelnökség közleményében.

Karácsony Gergely polgármesterként még Zugló pénzügyeit sem tudja rendben tartani, a kerület gazdálkodása botrányoktól hangos, de már a Főváros terhére költene el felelőtlenül százmilliárdokat.

A 2020-as költségvetés a családok költségvetése, így a budapesti családok életminőségének javításához és a Főváros beruházásaira is biztosítja a szükséges forrásokat. A kormánynak az a meggyőződése, hogy Magyarország csak akkor lehet komoly ország, ha a fővárosa is komoly dolgokra vállalkozik.

Célunk, hogy 2030-ra Budapest az egyik legélhetőbb és legbiztonságosabb nagyváros legyen Európában, ennek érdekében a városvezetés és a kormány továbbra is közösen dolgozik a Fővárosi Közfejlesztések Tanácsában Budapest építésén.

címkék:
És ezeket olvastad már?