INSIDER

Káp­ta­lan­fai mé­szár­lás: megint drá­mai órá­kat élt át a ma­gyar csa­lád

Végső bú­csút vet­tek attól az 52 éves csa­lád­apá­tól, O. Sán­dor­tól, akit egy oszt­rák férfi bru­tá­li­san ki­vég­zett káp­ta­lan­fai ott­ho­ná­ban, ami­kor csa­ládja vé­del­mére kelt. La­punk­nak meg­szó­lalt a lánya is, akit szin­tén meg­lőtt volt élet­társa, de ő cso­dá­val ha­tá­ros módon túl­élte.

Gyász és mély fájdalom – ennyi maradt O. Sándor hozzátartozóinak a Káptalanfán történt családirtási kísérlet után. A polgármesteri hivatalban dolgozó férfit utolsó útjára kísérte családja.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
- Még a környező falukból is érkeztek a búcsúztatójára

– mesélte Cs. Éva, akik szintén Káptalanfán lakik.

Fotó: Keller Mátyás

Sándor felesége, Valéria is részt vesz férje temetésén, már hazaengedték a kórházból.

-  Láttam Valit az utcán. Fel van kötve a bal keze, és nagyon megviselt. Úgy tudom, hogy a gyilkosság helyszínétől nem messze, a fia házában lakik most– mondta az asszony.

Korábban hazaengedték a kórházból az elhunyt Sándor és Vali lányát, Szabinát: azt a fiatal nőt, akinek egykori élettársa, egy osztrák férfi rendezte a brutális mészárlást Káptalanfán. A információi szerint a 22 éves O. Szabina egyik veséjét az orvosok kioperálták, valamint a tüdőjéből is eltávolítottak egy darabot, így tudták megmenteni az életét.Szabinát a közösségi oldalon értük utol, aki szűkszavúan csak annyit mondott:

- Nagyon megviseltek a történtek, nem tudok beszélni róla

– mondta megtörten.

Eközben a címlapon

Információink szerint Szabina soha többen nem kíván Bécsben lakni.

A információi szerint Szabina hároméves kistestvére, akit a gyilkos háromszor meglőtt, továbbra is kritikus állapotban van.

A további részletek, mint az egyik szomszéd története a gyilkosság perceiről, a csütörtöki Ripost napilapban olvasható!