HŰHA

Ked­den rend­őr­ségre megy Ka­pócs Zsóka: Nem ke­gyel­mez

A szí­nésznő be­tar­totta az ígé­re­tét és ko­moly had­já­ratba kez­dett a férfi ellen, aki hét­mil­lió fo­rint­tal verte át nem­ré­gi­ben.
  • Szerző: Buster

Kapócs Zsóka ugyanis múlt hét péntekig adott haladékot a vállalkozónak, aki egy lakás felújítás fejében vette át tőle az összeget, de csak szétvernie sikerült az ingatlant. A pénz persze nem érkezett vissza a számlájára ő pedig posztok garmadájával felelt, melyekben meg is mutatta, kit vádol csalással. Most újabb fordulat állt be az ügyben, bár a színésznő szerint az új ígéretből sem lesz semmi.

„A posztok után felhívott a fickó ügyvédje, hogy szerinte nem ebben egyeztünk meg, de elmagyaráztam neki, hogy a megállapodást nem én szegtem meg, hiszen pénteken nem kaptam vissza a pénzemet.

Én csak azt tettem, amit korábban kilátásba helyeztem…

- kezdte lapunknak Zsóka.

"Most abban maradtunk, hogy ilyen-olyan okokból kedden történhet meg az átutalás, bár bevallom, én lennék a legjobban meglepve, ha ez meg is történne. Arról nem beszélve, hogy az én pénzem talán a legkevesebb, mivel egyes számítások szerint hatalmasra rúghat az az összeg, amivel összesen átvert embereket ez a „vállalkozó”

- mondta a színésznő, aki kivárja, hogy mi történik kedden, majd ha nem kapja meg a hétmillió forintját, a rendőrséghez fordul és feljelenti a csalót.