SZTÁRDZSÚSZ

Újra át­ver­ték Ka­pócs Zsó­kát, bör­tönbe kül­dené a csa­lót

A lak­be­ren­de­ző­ként dol­gozó sztár­anyuka hiába várta a pén­tek kora es­tére ígért, mil­liós össze­get.
  • Szerző: Doris

Bosszút esküdött Kapócs Zsóka, aki hiába rutinos lakberendező, egy vállalkozónak nemrég 7 millió forinttal sikerült őt átvernie.

Fotó: Facebook

Ahogy arról a már beszámolt, a színésznő egy lakást akart felújítani, de a kivitelező azon kívül, hogy zsebre tette az előleget és kókler módjára szétverte az ingatlant, szinte semmit sem csinált.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Zsóka már ekkor megosztotta a férfi arcképét a Facebookon, és kitálalt a történtekről. Majd kapott egy ígéretet! Az összeget péntek este 6 óráig kellett volna visszakapnia, utalás útján, a kókler vállalkozó külföldön élő szüleitől, ám ez nem történt meg. A színésznő ezért ismét a Facebookon üzent a férfinek.

"Nem kaptam meg a pénzem pénteken 6 óráig Gábor szüleitől. Indul a csapó 2 ahogy ígértem. Ha arra pályáznak, hogy egyszer belefáradok, hamar rájönnek, hogy addig csinálom, ameddig mindenki meg nem ismeri az utcán és már senki nem dolgoztat vele. Utána pedig remélhetőleg becsücsül a böribe. Én elsüllyednék szégyenemben ha ilyen hazug, csaló fiam lenne. Na meg csóri gyerekei is mit tanulnak tőle? Amit látnak, lopni" - háborgott Zsóka a közösségi oldalon, ahol a férfi arcképét is közzétette.