LOVE

Víz­esés alatt sze­rel­mes­ke­dett Kan­dász And­rea és férje!

Egy hó­na­pos ro­man­ti­kus uta­zásra in­dult még de­cem­ber­ben Kan­dász And­rea és férje, Fe­renc, akik nem­rég ér­kez­tek haza a tró­pu­sok­ról. A há­zas­pár ren­ge­teg él­ménnyel gaz­da­go­dott Costa Ri­cá­ban, ahol bőven ju­tott al­kal­muk a ro­man­ti­ká­zásra is.
  • Szerző: P.E.

Kandász Andrea és férje, Ferenc, huszadik házassági évfordulójuk alkalmából utaztak a közép-amerikai országba. Amint leszálltak a repülőről, azonnal meglátogattak egy nemzeti parkot, ahol váratlan esemény zavarta meg a nyugalmukat.

„Nagyon izgalmas volt, ahogy az őserdőben majmok, mosómedvék és lajhárok között sétálgattunk. Az egyik mosómedvecsalád nyomába eredtem, hogy képet készítsek róluk. A családfő megállt, és elkezdett pózolni nekem, úgyhogy egy egész portfóliót lőttem el rá. Annyira cuki volt, hogy csak rá koncentráltam.Egyszer csak a férjem üvöltésére figyeltem fel, és arra, hogy üldözi a mosómedvecsalád többi részét. Amíg én fotózgattam, addig a családi maffia többi tagja a hátizsákomból kiszedte a csipszet és az egyéb rágnivalókat. Ez bizony a mosómedvék összehangolt rablási akciója volt – mesélte nevetve Kandász Andrea.

Izgalmaik ezzel még korántsem értek véget! A világ talán egyik legerotikusabb filmjelenete, amikor King Kong  Jessica Langet a vízesés alá tartja, ő pedig élvezi a rázúduló víztömeg simogatását. A legendás filmjelenet most meg is elevenedett.

„Mindig úgy gondoltam, hogy ilyen csak a mesében, meg a befűtött stúdióban lehetséges, hiszen a világsztár egy igazi víz­esésben megfagyna. Costa Ricán kiderült, hogy szó sincs meséről. A vulkáni hegy felmelegíti a talajvizet, így 35-40 fokos termálvíz érkezik a vízesésekhez, amelyben így élvezkedhetnek az emberek. Számunkra ez a hely volt az ajándék a huszadik házassági évfordulónkra, mert kiderült, hogy ez a hely maga a szerelmesek paradicsoma. Minden párocskára jutott egy saját víz­esés, és egy öbölben elbújva, összebújva, szerelmeskedve töltöttünk el egy egész napot, még az éjszakai nyitva tartásra is maradtunk. Csak a King Kongom, meg én” – mondta sejtelmesen a Szülőszoba műsorvezetője, aki elárulta: férje igazán megengedő a házasságukban.

Megérkeztünk az egyik szállásra, de csak a férjem ment be, és mondta, hogy ő inkább keres egy másikat, nem igazán tetszik neki. Abban a pillanatban, amikor ezt kimondta, egy csapat kockás hasú, félmeztelen szörfvilágbajnok vonult ki a szállásról, deszkákkal, a tengerpart felé. Nem hittem a szememnek, mintha a Baywatchba kerültem volna. A férjem észrevette az eltátott számat és a bámuló tekintetemet. Vett egy mély levegőt, és azt mondta: értem, értem, maradunk! Húsz év házasság után jár nekem ennyi látvány” – folytatta mosolyogva a televíziós.

„Aznap este a helyi buliban táncoltunk, és mint később kiderült, hamar híre ment a szörfparadicsomban, hogy van itt két európai, akik észvesztően nyomják a salsát, úgyhogy másnap este már egy egész drukkercsapat bámult minket. Mint kiderült, szintén szörfvilágbajnokok. Odajöttek hozzánk, hogy tanítsuk meg őket, cserébe pedig ők megtanítanak minket szörfözni. Amikor először bementünk az öt-hat méter magas hullámokhoz, azt hittem, az utolsó útra indulok. Aztán kiderült, hogy őstehetség vagyok, úgyhogy négy napig le sem jöttem a deszkáról. Harminc év vágyakozása vált valóra, úgyhogy jövőre már az amatőr versenyeken is indulnék” – tette hozzá lelkesen Andi.

Eközben a címlapon