HŰHA

Vá­rat­lan for­du­lat: még­sem a ma­gyar éne­kes párja gyil­kolt

Eddig a ma­gyar mu­la­tós sztár, Kamy pár­ját vá­dol­ták a gyil­kos­ság­gal, de a férfit most döb­be­ne­tes dol­gok tisz­táz­ták.
  • Szerző: Ripost

Gyilkosság helyett végül kábítószerezés és kegyeletsértés miatt kellett felelnie annak az osztrák férfinak, akit korábban azzal vádoltak, hogy megölte és pincéjének lépcsője alá betonozta a 42 éves B. Elvirát, az ismert hazai mulatós sztár, Kamy unokatestvérét.

Képünk csak illusztráció.
Képünk csak illusztráció.
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Most kiderült, hogy a nő életét mégsem a férfi, Christian T. oltotta ki, az asszonnyal drogtúladagolás végzett. A férfi végig azzal védekezett, hogy csak azért falazta be a nő holttestét, mert pánikba esett, miután rájött, hogy Elvira, akivel együtt drogozott, meghalt. A férfi 3 év felfüggesztett börtönt kapott, ezenkívül pénzbírságot kell fizetnie kegyeletsértésért.

A férfinak azonban bűntudata van, ezért elhatározta, hogy anyagilag támogatja Elvira Magyarországon élő szeretteit. Közben Kamy, Christian T. párja is megbocsátott a férfinak.

"Most már a bíróság is kimondta, hogy biztosan nem Chris gyilkolt. Sajnos drogos állapotban bepánikolt a holttest láttán, és egy nagyon szörnyű és rossz döntést hozott. Ezt azonban őszinte szívéből megbánta, teljesen összeroppant, jelenleg is kórházban kezelik" – árulta el a Blikknek Kamy.