HŰHA

Kamerák előtt szólta el magát: leszbikus lett Bochkor Gábor volt párja

A mûsorvezető nem szégyelli, ami történt, ennél sokkal rosszabb forgatókönyvet is el tudna képzelni.
  • Szerző: Ripost

Bochkor Gábor rádiós és té­vés­ karrierje mellett színes ma­gán­életével is időről időre a figyelem középpontjába kerül. Számos ismert nő feltűnt az oldalán az évek során: Csisztu Zsuzsával a kilencvenes évek közepén járt, majd Dobó Kata színésznő, de Tornóczky Anita, Osvárt Andrea és Molnár Anikó is volt főszereplő az életében. A műsorvezetőt exei szinte egyöntetűen kissé konok, nehéz természetű férfiként jellemzik. Osvárt Andrea egy tévéműsorban a régóta keringő pletykát is alátámasztotta, miszerint a rádiós nem épp a hűség mintaképe.

De Bochkor Gábort is érték pofonok nőktől. Dobó Kata például amerikai karrierjét választotta helyette, nem beszélve Várkonyi Andreával történt szakításáról.

Volt azonban ennél cifrább szerelmi ku­darca is, ami az ATV-n futó #Bochkor című műsorának legutóbbi adásában bu­kott ki belőle. Vendégeivel – Jakupcsek Gabriellával, Wossala Rozinával, Lakatos Márkkal és Ganxsta Zolee-val – az "érdekes-e, kire cserél az exed?" témát kivesézve ugyanis el­árulta: szakításuk után az egyik volt kedvese a saját neméhez kezdett vonzódni.

"Volt egy né­met barátnőm, aki később több éven keresztül nővel volt. Átpártolt. De nekem ezzel nem volt bajom, nem volt rossz megélni" – mondta a műsorban Bochkor, akivel ellentétben Ganxsta Zolee „abszolút megalázónak” tartja a szituációt.

"Velem szerencsére ilyesmi még nem történt meg, de szörnyű érzés lenne számomra. Milyen már, hogy egy nő miattam az egész férfinemből kiábrándult?! Én biztosan ezt gondolnám és érezném. Vérciki" – mondta a Borsnak a rapper, aki a lapnak bevallotta, ő is belecsúszott már abba, hogy nézegette az utódját, de alapvetően ez nem jellemző rá.

Bochkor Gábor viccesen erre csak annyit jegyzett meg még a műsorban, hogy ő maximum azt érezné cikinek, ha a volt párja Rózsa Gyurira cserélte volna. De ettől nem kell tartania, mert úgy fest, hogy Várkonyi Andrea még nem talált új társra. Bocsi is szingli, a Bors úgy tudja, jelenleg a tévéműsorára és rádiós pályafutása folytatására koncentrál.

És ezeket olvastad már?