HŰHA

Ka­me­rák előtt szólta el magát: lesz­bi­kus lett Boch­kor Gábor volt párja

A mű­sor­ve­zető nem szé­gyelli, ami tör­tént, ennél sok­kal rosszabb for­ga­tó­köny­vet is el tudna kép­zelni.
  • Szerző: Ripost
Fotó: Markovics Gábor

Bochkor Gábor rádiós és té­vés­ karrierje mellett színes ma­gán­életével is időről időre a figyelem középpontjába kerül. Számos ismert nő feltűnt az oldalán az évek során: Csisztu Zsuzsával a kilencvenes évek közepén járt, majd Dobó Kata színésznő, de Tornóczky Anita, Osvárt Andrea és Molnár Anikó is volt főszereplő az életében. A műsorvezetőt exei szinte egyöntetűen kissé konok, nehéz természetű férfiként jellemzik. Osvárt Andrea egy tévéműsorban a régóta keringő pletykát is alátámasztotta, miszerint a rádiós nem épp a hűség mintaképe.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

De Bochkor Gábort is érték pofonok nőktől. Dobó Kata például amerikai karrierjét választotta helyette, nem beszélve Várkonyi Andreával történt szakításáról.

Volt azonban ennél cifrább szerelmi ku­darca is, ami az ATV-n futó #Bochkor című műsorának legutóbbi adásában bu­kott ki belőle. Vendégeivel – Jakupcsek Gabriellával, Wossala Rozinával, Lakatos Márkkal és Ganxsta Zolee-val – az "érdekes-e, kire cserél az exed?" témát kivesézve ugyanis el­árulta: szakításuk után az egyik volt kedvese a saját neméhez kezdett vonzódni.

"Volt egy né­met barátnőm, aki később több éven keresztül nővel volt. Átpártolt. De nekem ezzel nem volt bajom, nem volt rossz megélni" – mondta a műsorban Bochkor, akivel ellentétben Ganxsta Zolee „abszolút megalázónak” tartja a szituációt.

"Velem szerencsére ilyesmi még nem történt meg, de szörnyű érzés lenne számomra. Milyen már, hogy egy nő miattam az egész férfinemből kiábrándult?! Én biztosan ezt gondolnám és érezném. Vérciki" – mondta a Borsnak a rapper, aki a lapnak bevallotta, ő is belecsúszott már abba, hogy nézegette az utódját, de alapvetően ez nem jellemző rá.

Bochkor Gábor viccesen erre csak annyit jegyzett meg még a műsorban, hogy ő maximum azt érezné cikinek, ha a volt párja Rózsa Gyurira cserélte volna. De ettől nem kell tartania, mert úgy fest, hogy Várkonyi Andrea még nem talált új társra. Bocsi is szingli, a Bors úgy tudja, jelenleg a tévéműsorára és rádiós pályafutása folytatására koncentrál.

Eközben a címlapon