SHOWBIZ

Kál­lay Sa­un­ders And­rás: Biz­tos ha­lálra ide­ge­sít­jük a szom­szé­do­kat

Reni és And­rás va­sár­nap este nem­csak el­len­fe­lei lesz­nek egy­más­nak, de csa­pat­ban, egy­mást tá­mo­gatva is szín­padra lép­nek majd az élő­show-ban.
  • Szerző: Buster

Tolvai Reni és Kállay Saunders András ellenfelekként vágtak bele a Sztárban Sztár idei szériájába és eddig mindketten hétről-hétre sikerrel vették a feladatokat. A szerelmespár most vasárnap egy duettel is színpadra áll majd, így már nemcsak külön-külön, de együtt is gyakoroltak egész héten.

Fotó: Szabolcs László

"Mi nem tekintünk egymásra ellenfelekként a Sztárban Sztárban, sőt, támogatjuk is egymást. Élvezzük az átalakulásokat és bár tényleg fárasztó hétről-hétre készülni, hatalmas közös buli ez az egész"

EZT OLVASTAD MÁR?

- kezdte a -nak András.

"Minden adás végén benne van a pakliban, hogy vagy én, vagy Reni kiesünk, de nem gondolunk erre, mert ez kicsit sem számít, hiszen ez egy játék. Tanulunk magunkról és már ezért megérte igent mondani a TV2 felkérésére.

Persze ha a szomszédokat kérdeznénk, ők már biztosan nem ezt mondanák.

Szerintem halálra idegesíthetjük őket, amikor egy-egy dalt ezerszer is hallanak tőlünk. Most pedig egyszerre ketten is éneklünk a fürdőszobában, a nappaliban vagy a konyhában. Szerencsére közvetlen falszomszédunk nincs, illetve egy iroda van mellettünk, így legalább esténként nem zavarunk senkit"

- mondta nevetve az énekes.

Eközben a címlapon