INSIDER

Ka­lan­dos utat járt be ez a far­mer­ing

El­ké­pesztő do­log­ról szá­molt be Kapa Má­tyás a Pes­ten Hal­lot­tam cso­port­ban. Egé­szen kü­lön­le­ges úton tért vissza ott­ho­nába ka­masz­kora egyik ked­venc ru­ha­da­rabja. Íme az ér­de­kes tör­té­net.
címkék:

„A lányunk vette egy belvárosi retro turkálóban, jött a válasz "

– meséli a -nak a családfő, aki ifjúkori ingét fedezte fel lánya legújabb szerzeményében.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Biztos, hogy az enyém volt, mert a rajta díszelgő sast tizenévesen vettem egy military boltban, majd varrattam rá az anyukámmal"

– érvel Kapa Mátyás, aki édesanyjától megtudta, sok ruhát adományozott két héttel ezelőtt a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnak. Bár a jótékonysági szervezetek sokszor értékesítik az adományruhákat, hogy a pénzből például tartós élelmi szert vegyenek a rászorulóknak, ezúttal nem ez történt.

„A Magyar Máltai Szeretetszolgálat soha nem értékesíti a kapott adományokat, mert az összeegyeztethetetlen a Szeretetszolgálat működésével. Ám előfordul, hogy a megajándékozottak a kapott ruhákat, berendezéseket, eszközöket a Szeretetszolgálat tudtán kívül eladják" – közölte lapunkkal a szervezet kommunikációs referense. Ez magyarázhatja a furcsa történetet.

„Ez a derék, hűséges ruhadarab annyira ragaszkodott hozzám, hogy kamaszlányomnak a retró ruházat iránti fellángolását kihasználva visszaszivárgott az életembe" – összegezte Kapa Mátyás.

Eközben a címlapon
címkék: