TÜZELŐÁLLÁS

Le­mond fél­tett kin­csé­ről a ma­gyar foci sztárja

Kabát Péter ne­he­zen sza­ba­dul meg lu­xus­au­tó­já­tól. A be­fo­lyó pénzt jó­té­kony célra for­dítja.
  • Szerző: HBK

Néhány ezer forintért cserébe most bárki megnyerheti Kabát Péter luxuskocsiját. A korábbi magyar gólkirály focista egy jótékonysági akció keretén belül mond le a verdájáról.

Kabát jótékony cél érdekében mond le a luxuskocsijáról
Kabát jótékony cél érdekében mond le a luxuskocsijáról
Fotó: Korponai Tamás

Az Audi A5 típusú autóra az pályázhat, aki 2922 Ft-ot befizet a „Reményt a Gyermekeknek Közhasznú Egyesület” számlájára. Kabát az alapítvány nagykövete.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A játék május 27-től augusztus 15-ig tart, a nyertest Kabát Péter sorsolja majd ki. A cél az, hogy minél több pénzt összegyűjtsenek az alapítvány számára.

Az új tulajdonosra váró autó forgalmi értéke – a nyereményjáték szabályzata szerint – 3 millió forint és nagyjából 10 éves.

Végre kezdődik a játék az autómért!!! Nagyon nehezen szabadulok meg az autómtól, ezért úgy döntöttem, játék útján teszem mindezt!  Bárki megnyerheti az Audi A5 autómat, aki 2.922 Ft-ot befizet, a “Reményt a Gyermekeknek Közhasznú Egyesületnek”, aminek a nagykövete lettem, és felajánlottam nekik az autóért befolyt összeget. Akik befizették a 2.922 Ft-ot, azok között fogom kisorsolni az autót! Minden részlet a www.kabatpeter.hu oldalon a Kabát Peti autójáért játszom menüpont alatt megtalálható, vagy itt a Website-on! Ne maradj le róla, játszatok, mert több millió forintot érő autó a tét!!! Sok szerencsét mindenkinek!!! Foto: @photoreti Egyesület: @hope_for_children_hungary Játékszabályzat: https://www.kabatpeter.hu/kabat-peti-autojaert-jatszom/

Kabát Péter (@kabatpeti22) által megosztott bejegyzés,