INSIDER

Kő­bá­nyai ba­rát­nője buk­tat­hatta le a hír­hedt bér­gyil­kost

Egy prá­gai ho­tel­ben kap­ták el a rend­őrök Dér Csa­bát, akit 3 or­szág­ban is kö­röz­tek kü­lön­böző gyil­kos­sá­gok miatt. A férfi ba­rát­nő­jét nem­rég egy kő­bá­nyai pa­nel­la­kás­ban ro­han­ták le a ma­gyar rend­őrök.
  • Szerző: Ripost

Parókája, álbajsza is volt Dér Csabának, a hírhedt bérgyilkosnak, akit – mint a megtudta – a prágai Amadeus Hotelben rohantak le a cseh kommandósok pénteken.

A férfi a magyar rendőrség top 50 körözési listáján is rajta volt, mert tavaly szeptember 20-án a Pólus Center mögött hidegvérrel megölt egy vállalkozót, akinek a holttestét a Szilas pataknál találták meg.

EZT OLVASTAD MÁR?

Dér Csaba korábban Amszterdamban is gyilkolt, egy étteremben lőtt le egy maffiózót, ezért a holland rendőség csaknem 7 millió forintnak megfelelő vérdíjat tűzött ki rá. Idén januárban pedig azzal került be a hírekbe, hogy Belgrádban a nyílt utcán hidegvérrel agyonlőtt egy maffiakapcsolatokkal rendelkező férfit: a kamerák rögzítették, ahogy odasétál a kocsija csomagtartójából épp babakocsit elővevő áldozatához, majd közelről fejbelövi.

Dér Csabát kevesebb mint egy hónappal azután kapták el, hogy február 3-án hajnalban egy kőbányai panelházban elfogták a férfi szeretőjét. Mint a megírta, a 30 év körüli nő a nagymamájára vigyázott a lakásban, de egy vasárnapi hajnalon tucatnyi kommandós rohanta le a lépcsőházat, és elvitték a nőt.

A -ot a szomszédok értesítették az esetről, és újságírónknak több szomszéd is felismerte a fotók alapán Dér Csabát, aki udvarolt a lánynak. Mint mondták, csodálkoztak is, hogy egy ilyen maffiózószerű alakkal járhat a fiatal nő.

Megkerestük a rendőrséget, hogy a nőt letartóztatták-e és ellene indult-e büntetőeljárás, de lapzártánkig nem érkezett válasz.

Eközben a címlapon

Jó eséllyel a nő buktathatta le a 3 ország által is körözött Dér Csabát!

A további részletek a hétfői Ripost napilapban!

Magyarország kéri a kiadatását.Egész Európa kereste Dér Csabát, aki ellen magyar, holland és szerb elfogatóparancs is érvényben volt, de korábban boszniai és koszovói gyilkosságokkal is összefüggésbe hozták. Végül Prágában kapták el. A magyar hatóságok közölték: kezdeményezik a kiadatását.